Review: Kat von D Everlasting Liquid Lipstick 'Lolita'

Hola senoritas!

Vers vanuit Spanje meegenomen: Kat von D! Sinds een tijdje kun je exclusief bij Sephora in Spanje Kat von D kopen. Toen mijn vriendinnetje Jacky naar Barcelona ging, wist ik wat me te doen stond: een verlanglijstje maken! Over deze twijfelde ik een beetje, maar ik kreeg hem uiteindelijk cadeau van Jacky (zo lief, dankjewel!). Vandaag een review over de Everlasting Liquid Lipstick in Lolita.

Kat von D Lolita- 19,90 euro of 20 dollar via Sephora.comKleur, geur, belofteKat von D's Lolita wordt omgeschreven als een 'chestnut rose', dus roze-bruine tint. Dit is een van de bestsellers van Kat von D. De Everlasting Liquid Lipstick ruikt naar Mac lipstick (een beetje vanille-achtig). Wat Sephora zegt:

"De bekende Everlasting Liquid Lippenstift is er voor om de hele nacht te dragen. Deze innovatieve formule geeft de lippen een langdurige slijtage en veel pigmentatie. Zijn romige, kleurrijke formule glijdt over de lippen als een gloss, maar droogt op met een matte afwerking . Het is doordrenkt met natuurlijke comfortverhogende ingrediënten, waaronder vitamine E en zonnebloemzaad zodat u kunt pronken met de blijvende matte kleur die lippen laat comfortabel gevoel."

Nou, dat klinkt als hét ideale lipproduct! Ik geloof persoonlijk nooit zo in die beloftes van 'extreme longlasting', maar we zullen zien.

Swatch en on-face Net aangebracht, het product is aan het drogen
Volledig opgedroogd.

Lolita is echt bijzonder. Bij het aanbrengen voelt het inderdaad aan als een lipgloss (iets stroever, dat wel), en het droogt mega mat op. Het aanbrengen van de Everlasting Liquid Lipstick is moeilijk. Het borsteltje heeft een lipglossapplicator- niet geschikt voor een mat product vind ik persoonlijk. Ik heb hem daarom aangebracht met een plat en smaller kwastje. Als je niet zoveel 'ervaring' hebt met make-up, kun je deze beter laten liggen.Mijn mening

Ik was ten eerste heel bang dat de kleur Lolita te bruin was voor mij- ik denk ook dat Lolita II misschien iets meer draagbaar zal zijn. Los daarvan is het wel een heel edgy kleur! Ik denk dat 'ie prachtig staat bij getinte dames. De Everlasting Liquid Lipstick voelt best stroef aan op de lippen. Dat hoort nu eenmaal bij matte lipsticks. Hij voelt wel redelijk flexibel (het is absoluut geen MaxFactor Lipfinity die barst zodra je praat). Langhoudend is 'ie wel, maar een hele avond lijkt me toch wat overdreven. Een uur of twee zit 'ie mooi, daarna gaat 'ie slijten aan de binnenkant. Eten overleeft de Everlasting Liquid Lipstick niet, drinken kan prima.

Al met al is het de fijnste liquid lipstick die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik heb een hekel aan het lelijke afbrokkelen en het droge gevoel, maar dat is bij deze minimaal. Ik wil meer kleuren! Op naar Barcelona ;-)

4 opmerkingen

  1. Aah, dit is zo een mooie kleur! Als ik hem eens tegenkom neem ik hem zeker mee. Staat je prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ik vind het een prachtige kleur, staat je trouwens prachtig! X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!