Review: Kat von D Ink Liner in Trooper

Begin ik al een klein beetje voorspelbaar te worden met mijn Kat von D producten? Haha. Ik heb waarschijnlijk precies de producten gekocht die iedereen zou kopen, omdat ze zo populair zijn onder (grote) beautybloggers. Vandaag laat ik je de Ink Liner in Trooper zien- een bestseller van Kat von D. 

Ink Liner- 19,90 euro of 19 dollar via Sephora.com
Ik had om eerlijk te zijn om de Tattoo liner gevraagd, maar Jacky heeft deze voor me meegenomen. Geen probleem, want deze bevalt ook heel goed! Ik wist het verschil eerst niet eens te benoemen, maar na een beetje lezen vond ik dat de Tattoo liner losse haartjes heeft en de Ink Liner niet. Ach, geeft niet! Als 'ie maar fijn is.


De Ink liner heeft dus een vilten punt. Hij is best scherp, dus je kunt er strakke lijnen mee zetten. Het viel mij op dat de eyeliner heel veel pigment heeft en absoluut niet waterig is. Daar ben ik dol op! Daarnaast belooft de Ink Liner waterproof te zijn. Het gedeelte 'waterproof' vind ik niet zo belangrijk, wel dat 'ie niet gaat vlekken/verschuiven. Hierbij de belofte van Sephora:

'Pronken met een killer lijn doe je met de Ink Liner. Voor de innovatieve, no- fray marker tip geldt het maximale niveau van de formule, zodat u dikke lijnen met instant kleur lay-down en verbluffende intensiteit krijgt. De liner is opmerkelijk eenvoudig te gebruiken. De tip-applicator biedt totale controle voor een moeiteloze voering. Rock met jouw blik de klok rond met deze waterdichte formule die een fade levert en run-resistant afwerking tot 24 uur dragen. 

Het is een beetje een rare tekst vind ik, haha.
EYELINER ON FLEEK! Haha. Voor mij is eyeliner aanbrengen niet per se heel makkelijk. Ik heb 'hooded eyes', wat betekent dat mijn huid een beetje over mijn ooglid zakt. Is een familieding, helaas. Ik ga er nu nog niets aan laten doen, dus ik moet mijn eyeliner-kunsten er ook op aanpassen. En dat gaat goed met de Ink Liner!

De Ink Liner belooft de hele dag te blijven zitten en halleluja, het blijft ook daadwerkelijk muurvast zitten. De kleur is ook echt zwart (niet grijs, niet waterig) en het product is makkelijk aan te brengen. Als ik dan toch een heel klein minpuntje mag noemen- de lijn is niet in één keer helemaal strak omdat het een ienie-minie beetje uitloopt, maar verder gaat het prima. Ik ben heel tevreden! Ik moet wel zeggen dat ik nu extra benieuwd ben naar de Tattoo liner omdat deze nóg beter schijnt te zijn. Whoah. Jammer dat het zo moeilijk te verkrijgen is.

Ps. Ik heb de eyeliner pas een weekje in m'n bezit, dus ik weet niet wanneer het is uitgedroogd/op is. Zodra hij 'op' is, plaats ik hier een update.

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!