Dingen die beautymeisjes zeggen (die ik niet begrijp)

Hi allemaal,

Beautymeisjes en bloggers hebben een beetje hun eigen taaltje. Ik kom regelmatig dingen tegen die ik echt niet begrijp. Benieuwd naar wat ik bedoel? Hierbij drie dingen die beautymeisjes zeggen (die ik niet begrijp). Lees verder!


1. "Deze lipstick blijft de hele dag zitten"

Meid, ik weet niet wat voor lijm jij op je lippen smeert, maar het is simpelweg NIET mogelijk dat een lipstick de hele dag blijft zitten. Het kan zijn dat je de hele dag niet eet en praat, maar zelf dan is lipstick van mijn lippen verdwenen. Al-tijd, geen uitzondering, dus vertel me alsjeblieft niets over Mac, Chanel en Yves, want ik heb alles geprobeerd.2. "Ik zou je blog altijd inschrijven bij de Kamer van Koophandel"

Gisteren zag ik weer een artikel van Serena van Beautylab waarin staat dat je je maar in moet schrijven bij de Kamer van Koophandel, ook al verdien je maar een beetje. Ik begrijp niet helemaal waar dat vandaan komt, want de meisjes die een blog hebben zoals ik moeten zich dus absoluut NIET inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Het kost je alleen maar geld. Er zit een verschil tussen ondernemer zijn voor de Kamer van Koophandel en ondernemer zijn voor de belasting. Zo, dat wilde ik even kwijt. Laat je alsjeblieft heel goed persoonlijk informeren over inschrijven ja/nee, in plaats van blogs lezen.

3. "Ik heb geen filter gebruikt"

Nee, maar wel een ringlamp, photoshop, enorm dure spiegelreflex en andere trucjes om perfect op de foto te staan. Ik ga geen namen noemen (vind ik niet netjes en ook smerig), maar er zijn steeds meer bloggers die groot worden terwijl ze ontzettend overbelichte en bewerkte foto's plaatsen op hun blog en Instagram. Ik kan daar persoonlijk niets mee, omdat het 'in real life' gewoon nooit zo zal worden. Ik ben meer voor natuurlijk licht, al is dat niet trendy. Ik wil gewoon een realistische look zien.

Voor alle duidelijkheid: hieronder een foto zonder perfecte wenkbrauwen (te donker) en warrige wimpers. Maar wél echt, alleen met natuurlijk licht.Zo, dat was deel één van 'dingen die beautymeisjes zeggen (die ik niet begrijp). Heb je een aanvulling, deel het vooral! 

2 opmerkingen

 1. Inderdaad er geen enkele lipstick die een hele dag blijft zitten, ik bewerk mijn Swatch foto's ook niet omdat ik liever de kleuren laat zien hoe ze er werkelijk uitzien ;)
  X leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Er is geen enkele lipstick die een hele dag blijft zitten"

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!