Fijne ontdekking: Decubal gezichtsverzorging (nachtmasker, peeling, dagcreme review)


Hi allemaal! Deze en vorige week was de Margriet Winter Fair. Hoe oma-achtig ook, ik ben dol op zowel de Huishoudbeurs als de Margriet Winter Fair :-) Je komt hier leuke stands tegen én ontdekt soms ook een heel fijn merk. Ik heb in elk geval een fijne ontdekking gedaan: Decubal gezichtsverzorging! Ik laat je vandaag het nachtmasker, de peeling en de dagcrème zien. Review tijd!

Decubal Peeling- 14,99 euro
Decubal dagcrème- 17,50 euro
Decubal nachtmasker- 9,99 euro


Over Decubal

Decubal zorgt voor jouw droge en gevoelige huid. Voor mij is dat fijn, want ik heb in de winter behoorlijk last van een trekkerige huid. Het merk noemt zichzelf no-nonsense en belooft geen technische hoogstandjes en bijzondere ingrediënten. Deze kunnen de droge en gevoelige huid juist irriteren. Eerlijk is eerlijk, ik kende Decubal helemaal niet en ik zou er waarschijnlijk niet mee in aanraking zijn gekomen als de prijzen zo hoog waren als op de website. Mijn oog viel op de leuke prijsjes tijdens de beurs. Ik blijf een Nederlander ;-) Dat is zonde, want deze producten verdienen aandacht! Ik neem je per product mee.

DagcrèmeDe Decubal dagcrème is met 17,50 een van de duurdere producten van Decubal. Het product heeft een SPF van 15 en bevat verder weinig spannende ingrediënten. Glycerine staat wel vrij hoog bovenaan, vind ik fijn! De crème is volledig parfumvrij. Ik vind de crème zeer neutraal ruiken.

Ik vind de dagcrème echt geweldig. Normaal ben ik huiverig om dagcrème te gebruiken omdat ik vind dat het niet goed intrekt en mijn make-up erdoor gaat rullen. Deze trekt in als een tierelier en mijn make-up zit helemaal flawless met dit product als basis. Ik ben heel tevreden! Om eerlijk te zijn denk ik dat een extreem droge huid wel iets meer verzorging kan gebruiken, maar Decubal heeft ook een serum waar je mee kunt 'layeren'.

NachtmaskerDit product heet Decubal nachtmasker, maar is eigenlijk gewoon een nachtcrème. Bevat ook als tweede ingrediënt glycerine en helpt dus om je huid zacht en soepel te houden. Het bevat ook shea butter en jojoba olie.

Het nachtmasker trekt net als de dagcrème heel snel in. Ik vind dat persoonlijk heel belangrijk, want ik haat een plakkerig gevoel na het smeren. Ik vind deze crème prima, niet meer en niet minder. Het houdt m'n gezicht soepel en niet trekkerig. Mijn Kruidvat Ultra Sensitive nachtcrème vind ik net zo fijn, dus ik heb geen voorkeur tussen deze twee. Wel een pluspuntje: deze crème zit in een tube.

PeelingOver naar de peeling! Ik kan me voorstellen dat het voor mensen met een droge huid erg lastig is om een fijne scrub of peeling te vinden. Dit is er eentje die je waarschijnlijk goed zal bevallen!

Deze peeling heeft een erg neutrale geur zoals de andere producten. Verwacht geen mega grove scrub- dat is het absoluut niet. Het is een zachte peeling die dode huidcellen verwijdert als je hem met ronddraaiende bewegingen gebruikt. Ik heb hem nu een aantal keren gebruikt en vind hem erg prettig. Niet zo heftig als ik gewend ben, maar mijn huid voelt na gebruik dan ook een stuk minder trekkerig. Je merkt absoluut verschil ten opzichte van drogisterijproducten.

Peeling, nachtmasker, dagcrème


Peeling- zie je dat er héél kleine deeltjes in zitten?


Boven dagcrème, onder nachtcrème. De dagcrème is iets dikker.

Conclusie

Ik vind Decubal top! Ik ben blij dat ik het heb ontdekt, want de producten zijn de moeite (en het geld) waard. Je kunt de producten ook kopen bij De Tuinen. De dagcrème is mijn favoriet, die ga ik opnieuw kopen, net als de peeling. Het nachtmasker is ook prettig, maar ik heb daarvoor een goedkopere concurrent :-)

1 opmerking

  1. Volgens mij ook te koop bij DA drogisterijen en de apotheek. Ze hebben daarnaast ook een dagcreme in een pompflacon (Decubal Vitaal creme ofzo), rond een tientje. Die ook Jetske Ultee -proof is.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!