Klaar voor de feestdagen? Eerste hulp bij je outfitkeuze


Heb jij je outfit al klaarliggen voor de feestdagen? Nou, ik niet! Dat terwijl ik nog maar één dag heb om na te denken over hoe ik er uit wil zien. Om wat last-minute inspiratie op te doen, ben ik het internet even af gaan struinen. Ik laat je een paar outfits en accessoires zien van onder andere Esprit, Boohoo en Asos waarmee je stralend door de feestdagen kunt gaan! Let's go!

SamenwerkingHet begint natuurlijk met de outfit. Ik vind het persoonlijk wel leuk om met de feestdagen een jurkje te dragen. Ik heb er drie gevonden die eigenlijk wel een beetje op elkaar lijken. Ik heb een eenzijdige smaak ;-) Een zwarte of donkerblauwe jurk is altijd goed en stijlvol. Daarnaast vind ik een beetje kant ook erg mooi. Links en rechts komen van Asos, het jurkje in het midden komt van Esprit.


Ik dacht bij mezelf: ik kan niet alleen maar zwarte jurkjes als optie laten zien. Dus ik ben even buiten mijn comfort zone gaan zoeken en ik kwam drie items tegen op Boohoo die ik echt tof vind. Ze zijn ook allemaal niet te duur! Vooral de gele jumpsuit vind ik écht tof als je van een beetje kleurrijke items houdt. Mooi te combineren met een nette blazer zodat je niet bevriest ;-)


De schoen maakt de outfit af! Ik heb twee verschillende opties, namelijk een dichte glitterschoen (ASOS) en twee open schoenen (links ASOS, rechts Esprit). De klassieke pumps van Esprit kunnen zo ongeveer bij elke outfit. Als je niet zo handig bent met open schoenen, kun je kiezen voor een laarsje. Dat is ook wel fijn als je een panty draagt of een aansluitende broek.Bij een feestelijke outfit horen natuurlijk sieraden. Esprit heeft veel mooie en luxe sieraden die nog goed betaalbaar zijn. Bovenstaande sieraden zijn erg klassiek en geschikt voor bij een mooie party outfit. Door te kiezen voor echt zilver, goud of rosé kun je bijna niet misgaan; je hebt altijd een geschikte combinatie. Mijn favoriet is toch wel de ring, die ziet er mega duur uit en kost toch nog geen zeventig euro.


Als je de deur uit gaat is het fijn om een tasje bij je te dragen. Links zie je een heel gave clutch met gouden details. Rechts zie je een klein tasje van leer met een zilveren sluiting, die meer geschikt is voor als je niet van opvallende accessoires houdt. Je maakt het geheel natuurlijk af met een lekker geurtje en één van mijn persoonlijke favorieten is Urban Nature van Esprit.

Weet jij al wat je gaat dragen tijdens de feestdagen?

3 opmerkingen

  1. Ik vind dat rode jurkje echt super leuk, alleen wel een beetje gewaagd haha! Zelf kocht ik een zwarte body met off shoulder mouwen van kant en een leuk goud gekleurde skater skirt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou het vaak bij zwart! heb dit jaar een heel simpel rood jurkje! ook wel eens leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie items zeg. Ik vind vooral de schoenen en de eerste 3 jurkjes erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!