Action 'My Highlights' highlighter review: iets vreemds ontdekt?


Hooola allemaal! Laatst was ik bij de Action en ik zag daar ein-de-lijk een highlighter palette dat ik al vaak voorbij heb zien komen, namelijk het 'My Highlights' palette. Dit palette bestaat uit vijf kleuren en een klein kwastje. Voor de kleine prijs werd ik heel nieuwsgierig én ik heb nog iets vreemds ontdekt aan dit palette... Benieuwd geworden? Lees verder!

Action My Highlights palette- 2,49 euroHet palette bestaat uit vijf kleuren waarvan er drie wel geschikt zijn voor mijn huidskleur, namelijk kleur 1, 3 en 5. Kleur 2 en 4 zijn voor mij een beetje te heftig en te donker. Toch vind ik het voor 2,49 euro echt geen slechte score! Dit betekent dat je per kleur minder dan één euro betaalt.

Tot nu toe denk ik; ja, dit is wel super mooi voor dat kleine bedrag! Maar per toeval kwam ik iets tegen op Beautyjoint.com, namelijk PRECIES hetzelfde palette, maar dan met een ander merk er op én een andere prijs. Dit palette, oftewel hetzelfde palette, kost 6,59$. Ik denk dat de hogere prijs komt doordat ze hier namen bij de kleuren hebben geplaatst.


Ik wist wel dat dit bestond en gebeurde, maar ik had het nog nooit met eigen ogen gezien. Er bestaan dus bedrijven/fabrieken, voornamelijk gevestigd in China, die make-up producten maken waar andere bedrijven hun eigen merk op kunnen plakken. Nu vond ik het dus wel grappig om dit zo toevallig tegen te komen. De kans bestaat dus dat je dit product van veel meer verschillende merken kunt kopen. Ik ben nu ook wel heel benieuwd of Action al hun cosmetica inkoopt via dit soort fabrieken of bedrijven.

Dit wil overigens niks zeggen over de kwaliteit! Want daar gaan we nu op over:


Zoals je kunt zien is de eerste kleur niet heel gepigmenteerd en vrij stroef. De andere vier kleuren zijn echt mooi! Zeker kleur twee en vier zijn van goede kwaliteit. Helaas passen deze niet bij mijn huidskleur, maar fijn dat iemand met een donker(der)e huidskleur dit palette ook kan kopen en dan juist de andere kleuren kan gebruiken. Kleur drie en vijf zijn voor mij het meest geschikt- deze gebruik ik dan ook samen.


Hierboven heb ik de twee highlighterkleuren gebruikt (en ik heb ineens hele lange wenkbrauwharen, huh?). Ik ben heel erg te spreken over het resultaat. Het is niet glitterig, niet korrelig, maar mooi en enigszins natuurlijk. De highlighter houdt het op mijn glanzende gezicht toch best goed vol.Ja, zeker een aanrader dit palette! Mijn favoriete kleur is de derde kleur, deze is denk ik voor de meeste huidskleuren geschikt. Wel grappig dus dat dit palette niet echt van Action is maar waarschijnlijk door een heleboel andere merken wordt ingekocht.

Heb jij dit palette al geprobeerd? Wat vond je er van?

10 opmerkingen

 1. Wat een tof palette voor zo weinig geld! Ik vind het resultaat op je gezicht echt erg mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi palette, met mooie highlighters! Grappig dat je dit hebt ontdekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je maar weer goed ontdekt speurneus haha. Best wel bijzonder trouwens, maar volgens mij gebeurd dat ook met kleding. Wat maak je trouwens de laatste tijd toffe foto's, mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie palette en vooral voor dat prijsje. Overigens is dat niet gek, wat je had ontdekt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vraag mij ook wel eens af uit welke fabriek iets komt en vaak komen budgetmerken en high-end merken gewoon uit dezelfde fabriek. Wel aangepast qua ingrediënten, dat denk ik wel. Mooi palette overigens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig, ik denk idd dat veel producten wel uit dezelfde fabriek(en) komen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat grappig inderdaad, wow! Daar had ik zelf ook niet aan gedacht. Ik vind het palette wel heel erg mooi. En wat heb je ook een prachtige foundation op, mooie dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gek! Ik vind dat ergens toch wel jammer hoor. Misschien is het wel van dat ali-achtige troep.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb dit palette met moeite laten liggen, haha! Het ziet er wel goed uit. Misschien kun je die andere kleuren nog als oogschaduw gebruiken? Het verbaasd me op een of andere manier niet dat het uit dezelfde fabriek komt, het kan allemaal tegenwoordig :')

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!