Ik sta in een blad: GRAMMIE Magazine!

Hola allemaal! HOE LEUK is dit, ik sta in een tijdschrift! Wie mij kent weet dat ik zelf vaak artikelen schrijf voor in de krant en in tijdschriften, maar dat ik zelf word gevraagd voor een tijdschrift komt niet heel vaak voor. Amber van het Instagram account thesocialgoodgirl vroeg mij een paar maanden geleden of ik mee wilde werken aan een artikel en ik zei JA. Vandaag vertel ik je meer!
Zoals je hierboven kunt zien, is GRAMMIE een magazine met tips en inspiratie voor Instagrammers. Hierbij de uitleg vanaf de website:

"GRAMMIE is een initiatief van The Social Good Girl. Daarom staat het magazine boordevol Instagram-marketing tips en tricks die ervoor zorgen dat jij gevonden wordt op dit prachtige kanaal. @thesocialgoodgirl beantwoordt o.a. de volgende vragen: ‘Waar moet je opletten als je actief gaat deelnemen aan een Instagram Pod? Welke hashtags moet je gebruiken? Moet je een zakelijk of privé Instagram-account hebben?’ etc. Verschillende invloedrijke influencers leggen jou uit hoe ze geld verdienen via Instagram, en experts in hun vakgebied delen hun diepste Instagram-geheimen. Dit en veel (héél veel) meer kun je terugvinden in GRAMMIE."


Hierboven zie je nog even het gezicht achter het magazine. Ik kan je zeker aanraden om Amber te gaan volgen via Instagram. Haar foto's zijn mega vrolijk en haar berichten zijn inspirerend zonder dat ze 'overdreven' #girlboss (haat dat woord) aanvoelen.

Natuurlijk wil ik niet alles verklappen wat in het magazine staat (je moet toch nog een reden hebben om het blad zelf aan te schaffen), maar ik wil je wel een klein voorproefje geven met onder andere artikelen die ik zelf met veel plezier heb gelezen en visuals die ik tof vond.


Er staat een hele leuke rubriek over Instagrammers met beroemde huisdieren in! Ik vond dit zo leuk om te lezen en de foto's die er bij staan zijn echt prachtig! Check bijvoorbeeld deze super mooie kat hierboven, ik was meteen helemaal verliefd haha.Kleine shout out naar een andere Instagrammer (en blogger!) die ik al heel lang volg, namelijk Sija van readallaboutit.nl. Zij heeft de bovenstaande illustratie gemaakt en deze staat op de allereerste pagina van het magazine. Ik vind het gaaf om te zien dat mede-Instagrammers die misschien geen 50.000 volgers hebben maar wél talent hebben hier een podium hebben gekregen.


En dan, en dannnnn... it's ME! Een hele tijd geleden werd ik benaderd door Amber en ik ben niet zo netjes geweest toen- ik was zo druk dat ik telkens vergat mijn artikel in te sturen. Amber, als je leest, sorry ;-). Ik mocht een artikel insturen dat is gebaseerd op een bestaande blog van mij, namelijk beautytrends die echt moeten stoppen. Ik heb dit in een soort columnvorm gegoten en daar is het artikel uit ontstaan. Ik vind het heel leuk geworden en wilde het daarom graag met je delen!

Een paar Instagrammers die ik zelf al volgde die ook in het blad staan, zijn onder andere dus @readallaboutit, @cosmoscouple en @celinecharlotte. Heel tof om iedereen in de spotlights te zien staan. Door tijdgebrek heb ik nog niet alles tot in detail kunnen lezen (fijn joh, zo'n werkleven), maar het blad is ontzettend mooi vormgegeven en je kunt er ook daadwerkelijk iets van opsteken. Wist jij bijvoorbeeld dat het goed is om dertig hashtags bij je foto's te plaatsen? Ik niet! Maar nu wel. Het is niet zomaar een dun blaadje, maar met 160 pagina's eerder een klein boek.

Je kunt GRAMMIE kopen via grammiemagazine.nl. Het blad kost 12 euro exclusief verzendkosten en ik vind 'm dat helemaal waard. Zoals ik al zei is het eerder een boekje dat je er vaker bij kunt pakken dan een tijdschrift waar je snel klaar mee bent.

Kende jij GRAMMIE al? Sta jij er in? Let me know!

9 opmerkingen

 1. Ahh wat super leuk dat je in een tijdschrift staat, lijkt me echt vet gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Iris ik was ook zo trots toen ik vorig jaar een pagina in de Margriet kreeg, kon het gewoon niet geloven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat gaaf zeg! Lijkt me ook een heel interessant tijdschrift/boek, ik ga hem zeker bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Iets om trots op te zijn! Dit blad kende ik nog niet, lijkt mij leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel voor de shout out Iris <3 Wat staan we gezellig samen in een boekie he? :D ik vind jouw stuk ook ontzettend tof want je schrijft altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super leuk! lijkt me een heel leuk blad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh super leuk dat je hiervoor gevraagd bent meis. :) Ik begreep dat grammie helaas is uitverkocht, dus hopelijk komt er nog een tweede druk. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk en wat ziet het er allemaal stylish uit, man! Kan me je trots wel voorstellen, hij is zeer terecht. Overigens las ik eerst Grannie, maar dat ligt helemaal aan mijn kippige ogen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!