Catrice Spectra light effect nagellak: Holo Enchantment


Holo, it's me! Ik weet dat er een heus ding is rondom holo en irridescent, maar Catrice beweert met de Spectra Light Effect nagellak toch echt een holo nagellak te hebben gemaakt. Of in ieder geval, de glitters geven een holo effect. Ik heb de nagellak geswatcht en ik wil je vandaag verblinden met mijn shine!

Catrice Spectra Light Effect nagellak- 3,59 euro via Kruidvat


De nagellak is onderdeel van de assortimentsvernieuwing. Ik vond de meeste producten dit keer eigenlijk niet heel boeiend, kan gebeuren. Mijn oog viel wel snel op deze nagellak, dit is iets wat je niet vaak ziet! Ik ben overigens totaal geen nail-art persoon, ik deed maar wat en vond het voor even wel geinig hahaha.

Wat Catrice zegt over de nagellak:

"Met de unieke effecten van de Spectra Light Effect Nail Lacquer wordt het creëren van een populaire Trend Look op de nagels kinderspel. Samen met de LuxChrome 2in1 Base & Top Coat valt de hypnotiserende finish van de vijf trendy tinten echt op! De combinatie van een langdurige formule, iriserende tinten met trendy holo of duo-chroom effecten en een hoogglans afwerking maken de galactische Spectra Light Effect nagellakken tot absolute must-haves!"


Ik heb de nagellak op zichtzelf staand gebruikt en over een donkere nagellak. Ik vond het wel bijzonder dat de nagellak echt veel dekking heeft- je hoeft er in principe geen nagellak onder te dragen. Met twee lagen dekt de lak volledig. Als ik het zo terugzie op de foto's vind ik hem toch het mooist zonder nagellak er onder. Dit zijn overigens niet mijn eigen nagels (was het maar zo).

Het moet gezegd worden: deze nagellak is een BITCH om te verwijderen. Ik werd er op een bepaald punt zo chagrijnig van dat ik maar besloot om er een andere kleur overheen te lakken. Wees dus gewaarschuwd: de nagellak blijft goed zitten, maar je komt er niet zomaar vanaf.

Ik vind het een hele toffe toevoeging aan het assortiment! De kwaliteit van de lak is goed. Het verwijderen is wel lastig, maar hey... hij blijft in ieder geval wel goed zitten.

Wat vind jij van de nagellak?

9 opmerkingen

 1. Mooi lakje ja ik weet dat glitterlakken altijd een nachtmerrie zijn om te verwijderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig, maar ow... Goed dat ik dat nu weet van het verwijderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt een mooie lak, maar nu je me weer herinnert aan het feit dat het lastig te verwijderen is laat ik hem staan :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een mooie lak zeg! Die wil ik wel ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat 'ie zo goed dekt! Jammer dat het een rotklus is om het eraf te krijgen, eraf laten slijten dan maar? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind zulke lakjes altijd prachtig om te zien, bij anderen hahaha. Dat eraf krijgen is ook niet mijn ding, daar raak ik echt gefrustreerd van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Ik vind het alleen vervelend dat je zulke glitternagellak er niet makkelijk afkrijgt, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig 😍
  Ja, glitternagellak is vaak lastig te verwijderen.
  Gebruik watteschijfjes en drenk die wat met aceton.
  De ronde zijn het beste.
  Leg daarop aluminiumfolie en vouw dit goed om nagel en vingertop heen....
  Laat dit een minuut of 10 zo.
  Begin bij de duim.
  Als je dit bij alle vingers gedaan hebt begin je te kijken of er bij de duim al wat verwijderd is....

  Succes Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!