Verslag: Kruidvat event 20-3 #vierdelente


Hallo lieve allemaal! Vandaag, als je dit leest gisteren, was ik aanwezig bij een Kruidvat evenement! Net als vorig jaar wil ik je weer meenemen en vertel ik je meer over wat ik daar heb gezien en wat er binnenkort (en vanaf nu) in de winkel te koop is bij Kruidvat! Lees mee!


Wat ik heel leuk vond is dat ik daar een Instagram-volger heb gespot (en ik volg haar zelf ook al lang), namelijk sassysblog (klik!). Zij is overal-en-nergens make-up artist en stond nu dus op dit evenement! Ik vond het heel leuk om haar eens 'in het echt' te zien, haha. Voor mij waren er verder niet heel veel bekenden losgezien van Claudia (beautytag) en Beertje van Beers (die kent iedereen denk ik wel, haha).

In ieder geval: super mooie producten van Make-Up Revolution en I Heart Makeup! De nieuwe concealer wil ik echt gaan bestellen, heb hem even getest en was op slag verliefd op de dekking. Ik heb hier gehoord dat MUR en I Heart Makeup binnenkort in alle filialen te koop zijn. Mij lijkt dat een hele goede zet! Het assortiment is vrij groot en betaalbaar.


Net als vorig jaar begon ik boven met een korte presentatie over een paar nieuwe producten. Kruidvat komt weer met een nieuwe skincare lijn!! Het afgelopen jaar heeft Kruidvat al twee succesvolle lijnen geïntroduceerd en nu komt daar een derde bij, de Daily Defense lijn met citystem. Dit zijn producten die zich richten op bescherming tegen uitlaatstoffen/milieu (anti-pollution day cream) en zelfs bescherming tegen blauw licht van computer/smartphoneschermen. Hoe innovatief is dat!


De lijn bestaat uit vier producten, een dag- en nachtverzorging, een face mist én een klei masker setje met vier cupjes. Al deze producten gaan 5,49 euro kosten en zaten in de goodiebag, dus je kunt binnen nu en een paar weken een review verwachten.


Dit wil ik jullie overigens ook alvast vertellen: binnenkort komt Kruidvat met nieuwe producten en verpakkingen in de Natures lijn. Ik ben HEEL benieuwd naar deze producten, maar het zal nog wel een paar weken duren voordat ze te koop zijn in de winkel. Zodra ik hier meer over weet, weet jij het ook!
Dan nog een aantal 'random' dingen: Kruidvat heeft sinds een tijdje scrubs van koffie en zout in hun assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in vier verschillende geuren (zo lekker!). Daarnaast heeft hun scheergel een make-over gekregen én zijn er twee nieuwe varianten te koop voor een betaalbare prijs. Ook komt er een anti-cellulite product aan. Je ziet hier een lege tube omdat ze nog bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit product gaat 6,49 euro kosten en is dus een stuk goedkoper dan de concurrent.
Over naar de zonafdeling! Hopelijk hebben we dit binnenkort extra hard nodig als het zonnetje begint te schijnen ;-) De geur kwam me al tegemoet, want oh oh, wat ruiken sommige producten mega lekker! Veel van deze producten zijn al onderdeel van het assortiment, maar hebben een nieuwe look gekregen. Ook zijn er een aantal nieuwe producten, waaronder een after sun facial treatment serum met verschillende ampullen die je na het zonnen kunt gebruiken. Hoe leuk en innovatief is dat! De verpakking ziet er ook erg luxe uit. Ook nieuw is het self tan overnight mask. Dit product kun je mengen met je nachtverzorging zodat je in de ochtend wakker wordt met een bruinere tint. Ik vind dit soort producten een beetje spannend om te proberen maar de dames van Kruidvat hebben me over de streep getrokken.

Na een uurtje ging deze smeagol weer naar huis om te werken. Ik had zoooo'n onwijs ontstoken ooglid dat ik heel blij was dat ik mijn make-up er af kon halen, haha. Verder was het weer een prima geregeld evenement met lekkere hapjes en drankjes. Ook kregen we een goodiebag mee naar huis die heel goed gevuld was, erg leuk dat wij deze producten als eerst mogen reviewen! Ik ben blij dat ik weer mocht komen, thanks MaisonPR!

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Laat het me zeker even weten, dan kan ik daar rekening mee houden zodat ik daar reviews over ga maken.

6 opmerkingen

 1. Wat een super leuk event, alle producten zien er fijn uit! En wat balen van je oogontsteking..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik ben gek op de make-up van MUR en I Heart Makeup dus ben erg blij dat het straks in alle filialen wordt verkocht. Ik ben ook erg benieuwd naar de Natures lijn! Het ziet er allemaal weer goed uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat leuk om te lezen, lijkt me een heel fijn event! Ik ga zelf volgende week naar het Belgische kruidvat event, dus ik ben benieuwd.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige shots! Ik ben reuze benieuwd naar de self tanning producten, vooral die je gisteren in je instastory liet zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk!! Oh die koffie scrub wil ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!