Unboxing en eerste indruk: BLUX box Spring Edition


Spoiler alert! Vandaag laat ik je de nieuwste BLUX box zien: een doos bomvol beautyproducten die wordt samengesteld in samenwerking (tongtwister) met Mari van de Ven. Deze luxe box bevat om de maand acht tot tien beautyproducten en wordt bij je thuisbezorgd voor 29,95. Ik bespreek vandaag de inhoud met jullie en laat je weten of ik de box het geld waard vind! Lees mee!


Deze producten zitten er in:
Deoleen spray sensitive (2,49 euro)
Garnier Ambre Solaire Sensitive City Spray (14,99 euro)
Garnier reinigingsmelk aloë vera (4,99 euro)
Guhl herstel en balans shampoo & conditioner (7,99 euro per stuk)
LookX blender brush (17,99 euro)
MDM Flow liquid matte lipstick (19,99 euro)
Pretty Woman nagellak (6,40 euro)
Skinchemist serum (72 euro)
Weleda wilde rozen douchecreme (3,49 euro)

Zoals je hierboven hebt gelezen betaal je voor een box 29,95 euro. Dit is inclusief verzendkosten! De totale waarde van deze box is 159,28 euro. Dit zijn aanbevolen verkoopprijzen. Er zit één uitschieter bij en dat is het Skinchemist serum. BLUX box werkt samen met veel bekende merken en dat zie je in de box ook terug. Toch waren Skinchemist, Pretty Woman en MDM Flow nieuw voor mij. Ik ga alle producten kort bespreken!Deoleen spray sensitive (2,49 euro)
Ik ben heel erg bekend met Deoleen omdat mijn moeder zo'n beetje ambassadeur is van dit merk. Zij kan vrijwel nergens tegen en wél tegen Deoleen. Een echte aanrader als je gevoelig bent voor deo's met veel parfum! Ik vind deze deo zelf ook prima, maar wissel zelf wel af met een licht geparfumeerde deo.

Garnier Ambre Solaire Sensitive City Spray (14,99 euro)
YES, YES, YES! Dit product gebruik ik al, maar dan van La-Roche Posay. Dit is een SPF die je over je make-up kunt dragen. Hier kan ik heel kort over zijn: IK HOUD ER VAN. Onmisbaar voor als je een glimmend hoofd krijgt van zonnebrand die direct op het gezicht wordt aangebracht.

Garnier reinigingsmelk aloë vera (4,99 euro)
Persoonlijk gebruik ik geen reiningsmelk omdat ik liever met water reinig, maar deze van Garnier ruikt echt héél lekker! Het reinigt je make-up prima, alleen moet je voor oogmake-up wat meer moeite doen.

Guhl herstel en balans shampoo & conditioner (7,99 euro per stuk)
Hmmm, hoe lekker ruiken deze producten (weer). Ik gebruik zelf al Guhl producten, met name de zilvershampoo staat hier altijd op voorraad. De shampoo's zijn lekker zuinig in gebruik en de conditioner maakt je droge punten zachter.

LookX blender brush (17,99 euro)
Ik heb de LookX blender brush gebruikt toen ik mijn I Heart Makeup look maakte (bekijk mijn Instagram of de foto hieronder). Een prima kwast! Ik moet wel zeggen dat ik de verkoopprijs best hoog vind voor een oogschaduwkwast. Maar hij werkt wel ergggg fijn.

MDM Flow liquid matte lipstick (19,99 euro)
Helaas vond ik de MDM Flow liquid lipstick niet super. De kleur (Mink) was voor mij een beetje te heftig. Hij lijkt op de foto nog 'normaal', maar is echt fluorescerend. Daarnaast was de dekking vrij streperig. Het kan wel zijn dat het door deze kleur komt.

Pretty Woman nagellak (6,40 euro)
Van deze nagellak kreeg ik een kleur opgestuurd die helemaal in mijn straatje past. Ik kan 'm helaas nu niet laten zien omdat ik gel nagels heb, maar later swatch ik hem zeker nog op mijn Instagram account.

Skinchemist serum (72 euro)
Toen ik de prijs zag van dit kleine tubetje, schrok ik best een beetje. Ik ben geen onbekende met pittige prijzen voor skincare, maar 72 euro voor 30ml, dat is natuurlijk niet voor iedereen bereikbaar. Toch is dit wel een HEUL lekker product. Mijn eerste indruk is behoorlijk goed: mijn huid slurpt dit product op. Het ruikt ook ontzettend lekker, hmmm. Wel erg aan de prijs dus als je hem nog een keertje wil kopen.

Weleda wilde rozen douchecreme (3,49 euro)
Helaas vind ik de geur van verse rozen zelf niet lekker, dus hier ga ik iemand anders blij mee maken. Dit is echt mijn persoonlijke mening, ik weet dat veel mensen juist dol zijn op deze geur.


Ik vind het heel leuk om via deze weg nieuwe merken te leren kennen! Eigenlijk zaten er geen producten bij die ik niet kon gebruiken. Uiteraard zitten er wel wat dingen bij die ik zelf niet zou kopen, maar dat maakt een box ook leuk en interessant. Ik was alleen geen fan van de Weleda douchecreme (omdat ik niet van rozen houd) en van de matte lipstick omdat ik deze kleur erg streperig vond. Verder: een erg mooie box! Mijn favoriete product is het serum van Skinchemist. Ik voel me nu wel een beetje een golddigger omdat ik het duurste item kies, haha, sorry!

Ik vind de box overigens zeker het geld waard geweest. Deze box heb ik gekregen, maar ik had het geld er zelf wel voor neergelegd. Ik vind het ook wel prettig om te weten dat BLUX box met mooie merken samenwerkt, dan weet je al een beetje dat je mooie kwaliteitsproducten kunt verwachten.

Heb jij al eens een BLUX box besteld? Zo ja, wat vond je er van?

5 opmerkingen

 1. Hele mooi box zeg.... Meestal vind ik zeker de helft van z'on box wat minder, maar deze is echt heel fijn. Ook de Weleda hahaha tja als je wel van rozen houd tenmiste is dit een super fijne douche creme nml

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik wist niet dat er zonnebrand sprays bestonden die je over je make-up kan spuiten :o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou nooit van zulke boxen omdat meestal de helft toch niks is.. deze is alleen wel erg leuk en mooi gevuld! Die zonnebrand spray is echt de uitvinding van de eeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk om op deze manier nieuwe producten te proberen! Ik wil graag eens die zonnebrand proberen, lijkt me ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay! Ik heb 'm ook mogen ontvangen en kan niet wachten om die zonnebrand te proberen. Sun where ya at??

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!