Essence, L.O.V & Catrice event + GOED NIEUWS voor getinte huid!


Hola hola! Vandaag, gisteren als je dit leest, had ik een leuk event van essence, Catrice & L.O.V. Deze drie merken zijn allemaal familie van elkaar met een eigen uniek assortiment. Ik maakte bij Zoku kennis met hun nieuwe producten en mocht ook nog een kunstwerkje maken... lees je mee?Ik was nooit eerder bij Zoku Amsterdam geweest maar wat een toffe plek is dat! Op de zesde verdieping zitten een heleboel mensen te vergaderen, werken of gewoon lekker te chillen. En die planten daar.. natuurlijk moest ik die als plantenmoeder even op de foto zetten haha. Ondanks mijn hoogtevrees voelde ik me hier wel prima.Ook nog even een compliment voor het heerlijke eten en drinken! De quinoa salade en het heerlijke grapefruit drankje wilde ik wel mee naar huis nemen. 


Goed, je vraagt je natuurlijk af wat er allemaal nieuw is. Het antwoord is: VEEL. Wat we eindelijk gaan zien bij zowel essence als Catrice zijn DONKERE KLEUREN FOUNDATION. Ik herhaal: DONKERE KLEUREN FOUNDATION. Wat mij betreft wat dit echt iets wat ontzettend belangrijk is voor ALLE cosmeticamerken. Ik ben persoonlijk al jaren fan van essence en Catrice maar veel dames met een getinte huidskleur konden nooit bij deze merken terecht voor een foundation, poeder of concealer. Nu dus wel. Mooie ontwikkeling! En beter later dan nooit.

Zeker de foundation van Catrice die ik je later laat zien is behoorlijk donker. Super!
Verder komt essence met m├ęga veel nieuwe producten en verpakkingen. Wat mij betreft zijn de oogschaduwpaletten en highlighters de toppers onder de nieuwe producten (ik heb noooooit genoeg highlighter). De duurste producten gaan 6,99 euro kosten. Ook zijn er nieuwe, felgekleurde eyeliners, een kitje voor de wenkbrauwen en glanzende losse oogschaduws.


Kunnen jullie je nog herinneren dat essence lipstick heel vroeger een saaie, grijze huls had? Inmiddels zijn er talloze make-overs geweest en nu dus weer. Los daarvan zijn er ook liquid lipsticks bij gekomen. Metallic speelt een grote rol.Van Catrice heb ik jammer genoeg niet heel veel foto's gemaakt (ik was aan het eten, food = life), maar hier dus wel nog een screenshot van de nieuwe kleur foundation. Ik voelde mij een trotse moeder toen ik dit flesje zag haha! Daarnaast heb ik ook wat interessante nieuwe kwasten en losse highlighters gespot.


Een leuk extraatje van het evenement was dat kunstenares Wendy Buiter aanwezig was. Zij had een aantal kaarten en schilderijen meegenomen (heel erg leuk, bekijk zeker eens haar Instagram pagina). Wij mochten, met behulp van L.O.V make-up, een eigen facechart maken op basis van een design van Wendy.


Dit was het begin...


En dit maakte ik er van! Ik kreeg nog een pakje kaarten omdat ze mijn tekening het mooist vond. Ben er super blij mee, ze hebben al een mooie plek in mijn appartement gekregen.

Oh oh, het was erg goed geregeld allemaal! Ik ging wel naar huis met mega zere voeten- ga nooit een paar kilometer lopen op schoenen die redelijk nieuw zijn. In Amsterdam wil ik altijd graag lopen in plaats van de metro of tram pakken maar soms heb ik daar spijt van, haha. Het is gewoon zo heerlijk om het gevoel van Amsterdam een dagje mee te krijgen. Ik voel me daar op een of andere manier zo thuis, ik geniet intens van die stad. Ben ook zo blij als er ik er weer naartoe ga :-) Herkent iemand dit?


Hierbij even een lelijke thuis-flits-want-donker-foto maar voor iedereen die nieuwsgierig was: dit is de inhoud van de goodiebag los van de kaarten en de facechart. Er zitten ZEKER een aantal producten bij die ik nog wil reviewen, of het nu via Instagram of mijn blog gaat. Ik weet dat ik de laatste tijd helaas minder actief met mijn blog bezig kan zijn, maar als je al een product ziet waar je nieuwsgierig naar bent, laat het me dan weten. Ik ga mijn best doen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de producten!

Ik wil essence, Catrice en L.O.V bedanken voor de leuke middag!

3 opmerkingen

 1. Heerlijk dat je daar was, lekker snuffelen aan al dat nieuws

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik voel me ook altijd thuis in Amsterdam, maar de familie van mijn ouders komt er vandaan. Misschien is dat het ;) Jammer dat ik er niet bij kon zijn, was gezellig geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel jammer dat je niet kon!! Hopelijk volgende keer :-)

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!