Review: Kocostar sheet maskers (hilarisch!)

kocostar gezichtsmasker

Hola hola! Dat ik een GROOT fan ben van gezichtsmaskers, specifieker sheet maskers, is geen geheim. Ze zijn super gemakkelijk in gebruik en mijn huid neemt de vloeistof -met fijne ingrediënten- razendsnel op. Ik vertel je vandaag meer over het rozen, tulpen en zonnebloemenmasker!

Kocostar gezichtsmaskers- 3,95 euro (adviesprijs)


kocostar gezichtsmasker


Over Kocostar:
"Hi! We are KOCOSTAR. We make easy to use salon quality products to get your skin young, your hair silky, your feet pretty and your nails sparkly quickly and affordably. Spending money at the salon is such a fail. Have a salon experience right at home. Save your time and your dime!!"

Het idee achter Kocostar is dus dat je je geld kunt besparen door zelf thuis deze maskertjes te gebruiken. Maarehhh, naar een schoonheidsspecialist gaan is wel degelijk de moeite hoor, geloof mij ;-) Kocostar wordt in ruim 20 landen verkocht. In Nederland kun je onder andere bij de Bijenkorf of ICI Paris XL terecht. Leuke tip: op dit moment zijn er wat maskertjes voor de helft van de prijs in de sale van de Bijenkorf.


De maskers bestaan uit een rechthoekige tissue met blaadjes die je er voorzichtig vanaf kunt halen. De tissue is doordrenkt met vloeistof waar ingrediënten in verwerkt zijn die goed zijn voor de huid. Ik vond het op het begin wel een klusje om de blaadjes er netjes uit te krijgen: je scheurt de tissue nogal snel doormidden. In totaal zitten er twaalf/veertien blaadjes in per masker. Je kunt er voor kiezen om deze allemaal tegelijk aan te brengen, maar je kunt er ook twee keer mee doen. Ik vond het persoonlijk wel prettig om alles in één keer te gebruiken #BOUJEE

Op de website kan ik niks vinden over ingrediënten, maar ik vertel je hierbij iets meer. De basis van de maskertjes is ongeveer hetzelfde per masker. Deze bestaat namelijk uit water, glycerine en butylene glycol, een zachte vorm van alcohol. Daarna volgen de ingrediënten die per masker verschillen, bijvoorbeeld 'tulpa gesneriana flower extract' in het tulpenmasker. In elk masker zit ook hyaluronzuur. Ik ben wel te spreken over de ingrediënten. Fijne toevoegingen zijn bijvoorbeeld witch hazel extract en aloe vera extract.


Zo ziet dat er dus uit! Ik vond het hilarisch om deze maskers te gebruiken. Het is ook leuk om even op het Instagramaccount van Kocostar te kijken, daar zie je meer mensen met de maskertjes. De vloeistof trekt bij mij razendsnel in de huid, zeker nu het zo warm is en ik echt een vochtarme huid heb. Ik trek de bloemen er bijna droog vanaf ;-). Het restant werk ik in de huid als een serum. Erg fijn! Mijn huid voelt heel zacht en gevoed aan, ik heb daarna niet per se een verzorging nodig. Goed om te weten is dat je prima de helft van het masker kunt gebruiken en de dag erna de volgende helft. Er zit namelijk genoeg vloeistof in de verpakking waardoor de tissue vochtig genoeg blijft.

Mijn favoriet waren de zonnebloemen en de tulpen. Die laatste ruikt een beetje naar Melkmeisje producten. Het rozenmasker vond ik vanwege de geur niet geweldig, maar dat komt omdat ik daar niet van houd.

Één van de betere vliesmaskers die ik heb getest tot nu toe! Heb jij ze al gespot?

2 opmerkingen

  1. De Kocostar maskers gebruik ik regelmatig, vind ze super fijn en lekker makkelijk om te gebruiken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel grappig uit! Flower power!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!