L.O.V Cosmetics review: (LOVROSE sculpting volume mascara, Eyeshadow & Liner, aura glow primer)


Vandaag een review over L.O.V Cosmetics! Ik heb al vaker wat producten van het merk laten zien en mocht de laatste tijd weer een aantal mooie dingen ontvangen. Ik vertel je vandaag meer over de Aura Glow primer, LOVROSE sculpting volume mascara en de Eyeshadow & Liner.

Aura Glow primer- 14.99 euro
LOVROSE sculpting volume mascara- 16.99 euro
Eyeshadow & Liner-  9,99 euro


Wil even beginnen met de Aura Glow primer met een simpele reden: dit was niks voor mij. Niet omdat het geen mooi product is, maar omdat het niet voor mijn huid geschikt is. Ik heb best grove poriën en dit product werkt daar niet zo top mee. Het is een vrij glanzende primer die naar mijn mening het beste tot zijn recht komt op een normale tot droge huid met wat minder zichtbare poriën. Kan gebeuren! Wel een super bijzonder effect, kan me voorstellen dat het gemengd met een dagcrème of lichte foundation erg mooi is.

Wat L.O.V zegt:
"De ultralichte formule met een SPF van 15 corrigeert fijne lijntjes en rimpels en fungeert als een stralende beschermende barrière voor uw huid dankzij uiterst effectieve ingrediënten. Negatieve omgevingsinvloeden zoals uitlaatgassen worden tegengehouden! De innovatieve formule geeft je huid vocht zodat het soepeler, steviger en glad aanvoelt. Reden te meer om te schitteren - met een natuurlijke gloed en met je glimlach!"


Ik had mijn vinger meteen in het product gestopt dus sorry als het er niet meer zo perfect uit ziet op de foto. Kon niet wachten tot na de foto's!

Wat LOV zegt over de Eyeshadow & Liner: 
"Sterk gepigmenteerde, innovatieve crèmetextuur. Hoog draagcomfort. Voor metallic-effecten en een trendy foiled-look. Geminimaliseerde fall-out, zeer hoge dekking."


De Eyeshadow & Liners zijn zacht in gebruik en een beetje mousse-achtig qua textuur. Ze zijn perfect als je haast hebt maar toch snel een look wil creëren: wanneer je twee kleuren gebruikt kun je ze snel met je vingers aanbrengen voor goed resultaat.

Wat ik wel heeeeeel erg jammer vond, deels mijn eigen schuld, is dat de producten zo snel uitdrogen. Ik heb 'm een keertje een paar uur open laten staan en toen merkte ik al dat de textuur droog was geworden. Ik kan hem niet meer zo mooi krijgen als dat 'ie was en dat is wel heel jammer!


De dekking is erg mooi! Beide kleuren zijn top. Ze hebben een lichte glitter. Ik lees overigens nergens over het 'liner' gedeelte maar neem aan dat ze bedoelen dat je het product kunt aanbrengen met een dun kwastje voor een liner effect.


Ik heb hierbij een foto van een look waarbij ik beide producten heb gebruikt. Licht in de binnenste ooghoek, donker op het bewegend ooglid. Het is wel even wennen met aanbrengen aangezien de producten niet goed werken met kwasten. Denk juist daardoor dat veel vrouwen dit wel fantastisch vinden: met één simpele veeg heb je er in principe al een oké ooglook op zitten. Het product trekt met primer niet erg in de lijntjes.


Over naar mijn favoriete product van L.O.V: de LOVROSE mascara. Dit product heeft een luxe en wat zwaardere verpakking. Heel chique! Het borsteltje oogt standaard maar laat je daardoor niet afschrikken..

Wat L.O.V zegt over de mascara:
"Met waardevol rozenbloesemextract, provitamine B5 en een delicate rozengeur. De eerste mascara in een exclusieve glazen fles. Rosé-goud met een speels rozenmotief. Blikvanger! Zorg, volume, lengte en perfecte scheiding. De slanke vezelborstel vangt zelfs de kleinste wimpers op."


Jaaaaaa, deze mascara vind ik dus fantastisch! De formule is eigenlijk perfect; je krijgt geen vlekken gedurende de dag als je een vette huid hebt en je wimpers vliegen de lucht in. De afgelopen tijd heb ik best vaak vragen gekregen over welke mascara ik gebruik. Dan weet ik dat ik een goede te pakken heb ;-) Ik ben alvast weer teleurgesteld voor het moment dat 'ie op is, ha! Je koopt 'm voor 17 euro en al is dat best veel geld, ik vind 'm dat wel waard. Het is jammer dat L.O.V bij mij in de buurt nog niet echt verkrijgbaar is, anders ging ik vast een back-up inslaan.Concluderend: ik houd heel erg van de LOVROSE mascara, hij is fantastisch! De Eyeshadow & Liner vind ik ook erg mooi maar je moet wel oppassen voor uitdrogen. De primer is minder mijn ding.

Ken jij L.O.V al? Wat is je favoriete product van het merk?

8 opmerkingen

 1. Jaaaaaa, die mascara! Meestal wanneer jij happy met een mascara bent, ben ik dat ook ;) Voor de groene van NYC ben ik toen naar de winkel gerend en met een paar euro vond ik dat een hele goede tip. 18 euro voor een goede mascara vind ik trouwens nog een prima prijs maar van het zusje van Catrice en Essence had ik meer verwacht dat 'ie rond de 10 euro zou kosten. Toch ga ik 'm overwegen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg, ik ben ook niet van de primers maar de oogschaduws en mascara zien er top uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een mascara! De oogschaduws zien er ook goed uit, super mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten! Ik ken het merk niet. Waar zou je het kunnen kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je reactie! Het merk is relatief nieuw in Nederland en verkrijgbaar bij Etos filialen, maar niet bij alle helaas..

   Verwijderen
 5. Ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk maar wel al veel goede reviews over gelezen. Ik vind de eyeshadow & liner erg mooi, wat een geweldige pigmentatie ook. Je look ermee vind ik heel geslaagd. Jammer dat ze snel uitdrogen, dat is dus wel ff een aandachtspuntje. Het meest benieuwd ben ik naar de mascara, daar ga ik zeker voor kijken. Heb er nu een van Lancome dus in vergelijking daarmee vind ik 17 euro best betaalbaar ;-) Hoop dat ie ook zo goed zal bevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is zo'n mooi merk <3 Ik gebruik de primer dagelijks en het effect van deze mascara...wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die eyeshadow & liners zijn prachtig qua kleur! Zonde dat ze droog zijn geworden :( De mascara is ook echt geweldig zo te zien. Ik kende dit merk nog niet maar ben er nu zeker nieuwsgierig naar geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!