Review: TonyMoly Master Lab sheet masks


Hi allemaal! Van TonyMoly Master Lab mocht ik een aantal fijne gezichtsmaskertjes proberen. Ik ben groot fan van vliesmaskers dus ik kon natuurlijk niet wachten! Ben jij nieuwsgierig naar dit Koreaanse merk? Lees dan zeker even verder!

TonyMoly Master Lab vliesmasker- 4,99 euro


Het leuke aan TonyMoly is dat ik er al jaren fan van ben. Hun 'eet-en drinkmaskers' zijn fantastisch (denk aan rijst, rode wijn, broccoli etc). Ik bestelde de maskers altijd via eBay en vond het daarom zo leuk dat ik de maskers opgestuurd kreeg ter review! TonyMoly heeft in totaal acht Master Lab vliesmaskers. Elk masker richt zich op een 'probleem'. Ik heb er vier van ontvangen, namelijk de Centella Asiatica, Collagen, Vitamin C, Hyaluronic Acid. Twee maskers kosten via TonyMoly zelf 9 dollar, in Nederland zijn ze 5 euro per stuk. Ik vind dit niet goedkoop maar als ik merk dat er 'iets gebeurt' wil ik het er wel voor betalen.

Een algemeen 'wat vind ik er van': de maskers passen mij persoonlijk niet goed. Het is duidelijk gemaakt voor iemand met kleinere ogen die ook wat dichter bij elkaar staan. Raar is dat niet, want TonyMoly is natuurlijk heel groot in Azië, maar laat ik nu net niet zo'n gezichtsvorm hebben haha. ik moet de ogen een aardig stukje bewerken, ook knip ik de maskers langs de neus los. Ik vind dit een kleine moeite maar voor onderweg is het niet ideaal, dan wil je snel snel dat het meteen goed is.
Verder zijn de maskers goed doordrenkt met actieve ingrediënten.

Wat ik jammer vind is dat het merk niet duidelijk aangeeft wat de maskers en de ingrediënten precies moeten doen. Per maskertje geven ze je 1 zin waar je het mee moet doen. Natuurlijk spreekt het enigszins voor zich, maar ik vind het wel jammer.Hierboven een voorbeeldje van de ingrediënten: veel extracten! Er zit een heel klein beetje parfum in. De basis van de maskers bestaat uit water en glycerine, net als vrijwel elk vliesmasker.

De Centella Asiatika: beschermt de huid en geeft een rustgevend effect. Eerlijk? Dit masker vond ik vrij saai. Weinig geur en voor mij niet echt effect. Nee, dit is niet een masker waarvan ik denk 'dat is mijn laatste euro's waard!'

Collagen: Ondersteunt de huidstructuur en elasticiteit met huidverstevigend eiwit voor een jeugdig-glad uiterlijk. Deze vond ik fijn! Prettige geur, goed doordrenkt. Bij dit masker heb je achteraf geen aanvullende verzorging nodig, net als bij het vitamine C masker.

Vitamin C: verheldert en egaliseert de huid
Als ik mijn favoriet moest kiezen, denk ik dat het deze was. Ruikt echt heerlijk fris naar citrus. Hier heb ik wel van genoten!

Hyaluronic Acid: vergrendelt vocht, verhoogt de elasticiteit en zorgt voor zichtbare fijne lijntjes en rimpels. Hyaluronzuur is natuurlijk altijd goed. prettig masker, lekker fris!
Misschien een beetje een saaie review, maar op het gebied van maskers (los van Biodroga MD) vind ik niet dat er mega bijzondere effecten op te merken zijn. Elk masker was in principe prima- goed hydraterend en fris, maar het is niet zo dat al je acne of littekens erdoor verdwijnen na 1 keer gebruik. Ik vond elk masker lekker behalve Centella Asiatika. Die was niet spannend en ook nog eens geurloos. Wel ben ik heel benieuwd naar het EGF (epidermale groeifactor) masker uit deze lijn- dit is een heel bijzonder ingrediënt.

Ik blijf fan: als ik een favoriet moest kiezen was dat het vitamine C masker.
Ken jij TonyMoly al?

4 opmerkingen

 1. Oeh, ik kende dit nog niet! Ik denk dat ik ook voor het vitamine C masker zou gaan, ik heb vaak last van plekjes dus een masker dat de huid egaliseert is altijd welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tony Moly vind ik altijd leuke verpakkingen hebben ;) alleen daarom al zou ik het kopen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die verpakkingen zijn inderdaad altijd super leuk. Ik kocht afgelopen maart Magic Food Banana hand milk van Tony Moly, dat zat in een schattig mini banaantje. Het collagen masker zou ik wel eens willen uitproberen, fijn dat je erna geen verzorging meer nodig hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. TonyMoly vind ik zó een leuk merk! Al die eet-varianten haha, geweldig. Die Vitamine C klintk erg goed, ga hem ook eens aanschaffen! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!