BeautyBr. Cosmetics wimpers review (Chloe & Chelsea)

beautybrcosmetics

Hi allemaal! Alweer een tijdje terug bestelde ik de Chloe wimpers van BeautyBR. Cosmetics. We zijn een poosje verder en ik heb de wimpers al vaker gebruikt. Dat niet alleen: ik krijg er een heleboel vragen over! Super leuk. Vandaag wil ik je iets meer vertellen over twee heel verschillende soorten wimpers van BeautyBR. Cosmetics, namelijk Chloe en Chelsea-lees mee!

BeautyBR Cosmetics 'Chloe'- 12,95 euro
BeautyBr Cosmetics 'Chelsea' - 9,95 euro

Even over de girl behind the brand: ik heb Fleur nu twee keer mogen ontmoeten, de eerste keer op de beurs en later op mijn werk. Fleur werkt namelijk met een merk waar ik weer voor werk (hoe verwarrend). Ik volgde haar daarvoor al: ik vind haar Instagram leuk -en met vlagen hilarisch- en toen ik zag dat ze met haar eigen wimpers kwam, wilde ik dat graag supporten! Dit staat verder los van mijn 'werk'- ik wilde deze wimpers namelijk speciaal voor mijn ooglooks aanschaffen en dus gewoon zelf betalen. Ik bestelde Chloe en kreeg daar van Fleur nog een paar bij, namelijk 'Chelsea'.

Wat BeautyBR. Cosmetics zegt over Chloe:
"Save the drama for yo momma. Chloe does. Always. Chloe lashes are perfect for us Glamazones who are not afraid for a bit of drama. Also perfect to take your Instagramselfies to the next level. Or if you just love drama, like Chloe. Real human hair – Cruelty free – Easy to apply. Glue not included."

beautybrcosmetics

Zoals je kunt zien zijn de Chloe wimpers een stuk dramatischer dan de andere wimpers. Ik heb ze specifiek gekocht voor kleurrijke ooglooks en ik vind het daarom mooi dat ze een beetje extra opvallen. Wat ik zoek bij een nepwimper is draagcomfort. Een wimperband mag niet te dik zijn (dan plakt 'ie slecht) en ik vind een prikkende binnenkant (te lange en scherpe randjes) ook vervelend.

Hieronder zie je de Chloe wimpers in actie:
Deze wimpers zijn echt heel opvallend zoals je kunt zien. Ik vind ze ondanks hun toch redelijk brede wimperband niet onprettig op de ogen. Hij vormt goed mee in tegenstelling tot sommige andere wimpers die ik heb. Ik heb er een heel klein stukje vanaf geknipt maar dat doe ik met alle wimpers wel. Ik vind ze zo mooi! Dat blijkt wel omdat ik ze al zovaak heb gebruikt.

Chelsea wimpers:


Wat BeautyBR Cosmetics zegt over de Chelsea wimpers:
"This is my favorite everyday lashstyle. Not too much but a little bit extra. But just the bit extra we all need."

Een cadeau bij mijn bestelling! Woohoo. Naast Chloe kreeg ik nog een paar, namelijk Chelsea. Dit is een 'rustig' paar, in ieder geval voor mij. Het wimperbandje is wat dunner dan van de Chloe wimpers. De kwaliteit is erg goed prima en het draagcomfort hiervan is ook wat hoger.

Concluderend: de wimpers van BeautyBR. Cosmetics zijn van mooie kwaliteit. Ik heb de Chloe lashes nu zo'n vijf keer gebruikt en op wat eyeliner op de wimpers na zien ze er nog precies zo uit als het moment dat ik ze voor het eerst uit het doosje haalde. Zeker het geld waard dus! Chelsea is een mooi paar voor als je niet van een extreme look houdt. Voor 'wimperdragers' een mooi everyday paartje.

Draag jij graag nepwimpers?

1 opmerking

  1. Fleur haar account volg ik ook graag :-) Eigenlijk draag ik nooit nepwimpers, maar Chelsea vind ik wel een heel mooi setje!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!