Etos kerstcollectie 2018 make-up review


Het is weer tijd voor de Etos kerstcollectie 2018! Net als vorig jaar is de Nederlandse drogisterij weer met een mooie make-up collectie voor de feestdagen gekomen. In deze review laat ik je alle producten zien. Ik heb de producten getest en wil je graag vertellen wat ik er van vind. Kijk je mee?

etoskerstcollectie2018

Ten eerste: de verpakking zijn zo mooi! Ik zag de producten voor het eerst voorbij komen via Instagram en ik was compleet onder de indruk. Ik ben overigens geen onderdeel meer van het EtosFriends project, maar ik heb deze collectie wel ontvangen ter review.

Prijzen:
Etos mascara- 4,99 euro
Etos Bronzing Palette- 6,99 euro
Etos Face Palette- 7,99 euro
Etos Glitter Body Puff- 4,99 euro
Etos Shimmering Drops- 4,99 euro
Etos lipstick- 3,99 euro

Er zitten verder nog twee eyeliners in de collectie (2,99 euro) en kaarsen. Voor de kaarsen kun je sparen: bij besteding van 5 euro ontvang je een spaarzegel. Als je 1,50 euro bijbetaalt ontvang je één van de vier geurkaarsen. Ik kan helaas niet vinden hoeveel zegels je nodig hebt.

Laten we beginnen met het Bronzing Palette:

etoskerstcollectie2018

Waaah, zo mooi! Er zit een grote highlighter in en een bronzer. De bronzer is aan de warme kant.


Hierbij de swatches. Vooral van de highlighter word ik wel warm van binnen, ha! De bronzer is niet heel donker maar wel prima gepigmenteerd. De producten blenden mooi. Ik heb ze gebruikt voor een look die je op het einde ziet.

etoskerstcollectie2018

Dan nog een Face Palette! Vooral de oogschaduwkleuren vind ik erg mooi.


Jaaaa, love dit! Die paarse kleur vind ik wel echt mooi en uniek. Ik heb zoveel oogschaduws maar deze is toch anders dan andere oogschaduws. Er zit ook nog een mooie highlighter in (helemaal links). Ik hoefde amper met mijn kwast in de oogschaduws te gaan en het pigment knalde echt van mijn ogen af. Het blenden ging ook zonder enkele moeite én de oogschaduw ging niet ophopen in de crease. Erg mooi, het lijkt wel high-end oogschaduw!


Dan de twee blushes! Allebei oké gepigmenteerd maar wel redelijk poederig. Op het gezicht werken ze prima, je ziet ze goed. Niet mijn favoriete blushes maar wel handig om in het kitje te hebben.


Lipstickssss. Ik had zo'n voorgevoel dat de glitterlipstick mogelijk niet zo'n succes ging worden...


.. en dan was het ook niet per se. De glitter lipstick is wel leuk voor over een andere liquid(!) lipstick máár hij voelt zo stroef aan! De rode kleur is wel prachtig- echt een klassieke kleur voor de Kerst. Ook een mooie en romige pigmentatie.


Mascara baby! Fijne extra, dit kan iedereen wel gebruiken. Het is een mascara met een plastic borsteltje en ik ben best tevreden over deze! Zeker voor de prijs ben ik te spreken over het resultaat. Het belangrijkste voor mij is dat ik geen vlekken krijg en dat krijg ik ook niet.

Over naar de producten op mijn gezicht:etoskerstcollectie2018

Links draag ik de glitterlipstick, rechts de rode lipstick. Ik vond het lastig om de glitterlipstick over een andere kleur aan te brengen namelijk: hij is zo droog dat 'ie de andere lipstick meeneemt. De ooglook vind ik best mooi geworden en dat terwijl ik toch maar twee kleuren heb gebruikt! Ook de gezichtsproducten bevallen goed: prima bronzer, blush en highlighter bij mijn lichte huid.

Verder heb ik nog een glitter spray en een vloeibare highlighter. Dit zijn niet echt producten voor mij, vandaar dat ik ze niet ga reviewen maar ongebruikt aan iemand anders wil geven.

Al met een al een super mooie collectie! Zoals ik had verwacht vind ik alleen de glitterlipstick niet zo'n succes. Mijn favoriete product is denk ik het Face Palette omdat de oogschaduws van hoge kwaliteit zijn. Fan!! Als je de producten wil scoren moet je snel zijn- het is een limited edition die momenteel in de winkels ligt.

Ga jij iets kopen? Wat vind je het mooiste product uit de collectie?

3 opmerkingen

  1. Wauw wat een prachtige producten! Etos heeft altijd zulke mooie producten rondom de feestdagen, love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ik vind dat Etos het tegenwoordig zoooo goed doet op makeup gebied. Hun eigen merk ziet er nu gewoon echt best wel premium uit. Ik ben vooral helemaal verliefd op het palette. So pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke collectie, glitterlipstick is nooit een goed idee denk ik haha maar de rest ziet er echt goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!