Review: Primark make-up (Ultra Glow highlight, Wild love palette)


Primark is tegenwoordig leuk bezig, ze hebben veel mooie producten op de beautyafdeling waardoor ik er graag af en toe eens ga kijken! Ik laat je vandaag onder andere het Wild Love palette, de Ultra Glow highlighter en de Coconut primer water zien.


Primark Orange Blossom parfum - 4,00 euro
Primark Wild Love palette - 6,00 euro
Primark Coconut primer - 3,50 euro
Primark Ultra Glow highlighter - 4,00 euroEen tijdje geleden spotte ik voor het eerst een aantal parfumflesjes bij Primark die verdomd prijzig leken. Het zijn namelijk dupes van Martin Margiela- in ieder geval qua uiterlijk. Primark beschijft het zelf als een prachtige oranje bloesem werkt stimulerend: het is een pittige geur met subtiele honingtonen. Ik vind deze echt heel lekker: je ruikt het soms wel wanneer een geurtje wat goedkoper is maar deze deed mij aan een prijziger luchtje denken. Hij blijft ook goed aanwezig.


De coconut primer moest ik bijna wel hebben: ik houd namelijk heel erg van kokosgeur en de primer waters van Primark bevallen me verrassend goed. Het grappige is dat ik 'm niet als primer maar als fixing spray gebruik. Of mijn make-up langer blijft zitten vind ik erg lastig te beoordelen, maar ik vind 'm prettig om dat poederige van mijn make-up af te halen en dat doet 'ie super goed. De geur is niet lang aanwezig na het sprayen.


Woho, een oogschaduwpalette! Erg chique is het niet van Primark om dit palette zo erg af te kijken bij Anastasia, maar de kleuren spraken me heel erg aan.Het pigment is ook absoluut in orde. Alleen de zwarte kleur is niet het beste qua pigment maar je kunt er veel mooie dingen mee maken, ook natuurlijke looks.Deze highlighter had ik echt nog nodig (ahum) maar ik kon hem niet laten liggen. Ook hier is wat afgekeken, de verpakking lijkt namelijk erg op MAC, maar oké.


Whaaam, pigment is there baby! Ik vind het een prachtige highlighter voor weinig geld die ook nog eens goed aanwezig blijft op een vette huid. De kleur is mooi naturel champagne waardoor 'ie bij veel huidskleuren mooi zal staan.

 

 
Hierboven zie je een look met het palette. Je kunt er echt veel kanten mee uit en het pigment is hartstikke goed.
 
Ik ben erg verrast door de laatste Primark lanceringen en ga absoluut vanaf nu elke keer een kijkje nemen als ik de winkel bezoek. Een mooie toevoeging aan de bestaande winkels is de Primark in Hoog Catharijne: erg mooi en opgeruimd, aanrader om naartoe te gaan als je in de buurt bent!

Heb jij goede aankopen gedaan bij Primark laatste tijd? Wat vind je van de beauty afdeling?

2 opmerkingen

  1. mooie producten. zelf heb ik geen Primark make up, omdat ik een gevoelige huid. parfum van de Primark heb ik wel, uit de steden reeks

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk eigenlijk nooit bij de Primark voor make-up of verzorging sla die kant altijd over, ik ga er toch eens kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!