Review: Ziaja JEJU lijn (vette huid toppers!)


Hola! Een tijd geleden kreeg ik van Ziaja een aantal producten uit de Jeju lijn toegestuurd. Super fijn, ik ben namelijk fan van Ziaja maar het is niet zo gemakkelijk in de winkels verkrijgbaar. Ik heb de face-cream mousse, face toner & micellar water getest. Ben ik tevreden? Lees verder!

Ziaja Jeju face-cream mousse - 3,99 euro
Ziaja Jeju face toner - 3,49 euro
Ziaja Jeju micellar water - 4,99 euro


Zoals je kunt zien kosten deze producten bij elkaar net iets meer dan een tientje. Dat is natuurlijk niks! Normaal zou ik denken: dit kan niet goed zijn. Ik ken de producten van Ziaja echter al- sterker nog, ik kocht ze gewoon van mijn eigen geld omdat ik ze zo fijn vind. Jeju is een nieuwe lijn die zich richt op de jongere huid.

Ik begin met het micellair water! Wat Ziaja daarover zegt:
'Geurvrij micellair water op basis van mild reinigende stoffen. Geschikt voor het verwijderen van gezicht-, oog-, lippen make-up en het reinigen van de huid. Heeft een natuurlijk pH. Verrijkt met hydraterende en kalmerende stoffen. Verwijdert voorzichtig make-up zonder het effect van 'wrijven over de huid'. Actieve micellen reinigen de huid voorzichtig van onzuiverheden en overtollig talg. Heeft geen invloed op de natuurlijke, beschermende, barrière van de opperhuid. Week een wattenschijfje in een kleine hoeveelheid micellair water. Veeg voorzichtig over gezicht, gesloten ogen en lippen. Herhaal indien nodig. Afspoelen is niet nodig. Gebruik 's morgens en 's avonds.'

De hoofdingrediënten van Ziaja Jeju micellair water zijn provitamine B5 (D-panthenol), xylitol en cistus-extract. Ik kan er kort over zijn: het doet zijn werk prima. Voor 4 euro is dit een fijne reiniger om mee te starten die de huid niet irriteert. Ik raad wel aan om er een extra cleanser bij te gebruiken, bijvoorbeeld een olie of reinigingsgel. Jammer genoeg zie ik deze niet terug in de Jeju lijn, maar je kunt 'm prima combineren met de Manuka reinigingsgel. Die is ook groot favoriet van mij.


Over naar de toner! Hoewel mensen het vaak denken, is een toner er niet om de laatste restjes te verwijderen, maar om de pH van de huid te herstellen/stabiel te houden.

Wat Ziaja zegt over de Jeju toner: 'De eerste toner in het Ziaja-aanbod met natriumlactaat - een zeer hydraterende stof. Heeft een natuurlijk pH. Toont licht ontvettende eigenschappen maar droogt de opperhuid niet uit. Verfrist de huid. Herstelt het natuurlijke pH. Verzacht irritaties. Hydrateert de opperhuid. Helpt bij het wegwerken van onvolkomenheden. Aanbrengen met een wattenschijfje op de gereinigde gezichtshuid. Vermijd ooggebieden. Gebruik 's morgens en 's avonds.'

De hoofdingrediënten van Ziaja Jeju gezichtstoner zijn Japanse camellia-olie, cistus-extract en natuurlijke salicylaten. Wat mij opviel was de fijne nevel. Het is absoluut geen harde straal in je gezicht! De toner ruikt lekker, je merkt dat er wat parfum in zit. Verder wederom een heel fijn basisproduct. Het kalmeert en verfrist. Je kunt 'm ook gedurende de dag over je make-up sprayen.

Mijn favoriete product uit deze lijn is de face-mousse.

Wat Ziaja zegt: 'Delicate gezichtscrème mousse met UV-filters, lage bescherming SPF10. Verspreidt zich goed en absorbeert snel. Verstopt de huidporiën niet. Geschikt als make-up basis. Hydrateert effectief. Laat een beschermende laag achter op de huid. Kalmeert irritaties en roodheid van de huid. Verstevigt de huid. Breng aan op de gezichtshuid en dep zachtjes in. Vermijd het gebied rond de ogen.'

De hoofdingrediënten van de Jeju face-mousse zijn koolzaadolie, sheaboter, Japanse camelia-olie, cistus-extract en natuurlijke salicylaten. Het bevat een lage SPF (10) en een kleine hoeveelheid parfum. Zonder parfum was 'ie perfect geweest! Mijn huid reageert hier zeer goed op. Geen puistjes, geen glanzend gezicht... Het viel me op dat mijn make-up heel lang en ook mooi bleef zitten met deze face-mousse. Het is alsof er precies genoeg verzorging in zit. De naam vind ik overigens niet helemaal passend, echt een mousse is het niet, ik vind het meer een crème. Gemengd met een beetje hyaluronzuur trekt het snel in en smeert het fijn uit. Als je een vette en gevoelige huid hebt, kan ik je deze heel sterk aanbevelen!

Wederom drie mooie producten van Ziaja die ik absoluut opnieuw zou kopen! Ben jij al bekend met Ziaja en/of de Jeju lijn? 

1 opmerking

  1. Fijne review, de crème lijkt me ook prettig in gebruik. Ik vind Ziaja een fijn merk, ik gebruik heel graag de zonnebrandcreme momenteel. Perfect ook voor een huid die snel gaat glimmen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!