Bluxbox mei/juni: eerste indruk


Hola! De Bluxbox van mei/juni is gearriveerd. Ik heb het volgens mij al een keer eerder gezegd, maar dit keer denk ik echt dat het mijn favoriet is tot nu toe, haha. Bommetje vol met producten die ik eigenlijk zelf wil houden (sorry mam). Kijk je mee naar de inhoud?

Bluxbox- 29,95 euro per maand

Wat er in de box zit:
NIVEA SUN sensitive 30SPF - 19,99 euro
ESSENCE Nailpolish - 1,69 euro
WETBRUSH Mini Detangler - 8,45 euro
OLAZ Dagelijkse Scrub - 7,99 euro
AQUAFRESH Tandpasta Senses - 2,29 euro
BAGSY Hair Wonder - 4,47 euro
SEACRET Hydrating Mask - 15 euro
FLOSS Eyeshadow - 16 dollar
LOOKX Lipstick - 16,25 euro
THE VINTAGE COSMETIC Eyeliner Pencil - 6,26 euro

Let's talk productssss!
Nivea Sun Sensitive SPF30
Dit is natuurlijk altijd welkom: een SPF30. Er komen weer hele mooie dagen aan en bescherming is heel belangrijk. We weten allemaal dat zonnebrand best prijzig is om aan te schaffen dus ik was zeer blij dit product van Nivea te zien! Ik heb vaker zonnebrand van Nivea gehad en ik kan er alleen maar positief over zijn. Smeren is super belangrijk- doe het!

Essence nagellak

Leuk, een nagellak van essence. Deze zat een tijd terug ook in de box, maar dan een andere kleur. Ik vind het een vrolijke kleur voor de zomer. De kwaliteit van essence is ook verrassend goed, zeker als je naar de prijs kijkt. Deze gaat op mijn tenen deze zomer :-).


Wetbrush mini detangler
"De WetBrush Mini Detangler is de kleinere variant van de WetBrush Original Detangler, de geliefde, professionele anti-klit borstel van WetBrush die pijn en schade tijdens het borstelen en ontklitten van het haar minimaliseert. Dankzij de unieke IntelliFlex® borstelharen glijdt de WetBrush met gemak door het haar en ontklit de borstel (natte) haren zonder eraan te trekken. De borstelharen van WetBrush zijn flexibel, sterk en ultra dun en door de speciale SofTips™ beschadigen uw haar en hoofdhuid niet tijdens het borstelen."

Woehoe, een Wetbrush! Ik heb deze al, maar nog geen mini. Perfect om mee te nemen in je tas. Ik heb mijn Wetbrush zoooo veel gebruikt dat de 'haren' helemaal versleten zijn, haha. Dat geeft wel aan dat ik 'm fijn vind (en ja, die uit 2017 heb ik nog steeds, oeps).Olaz Daily Scrub 
Wat Olaz zegt: "Olaz Cleanse Detox & Glow Dagelijkse Scrub exfolieert op milde wijze, zuivert, verfijnt de huidtextuur en vermindert de zichtbaarheid van poriën. Deze verzorgende en milde formule bevat door aanraking geactiveerde exfoliërende deeltjes en is verrijkt met vitamine E en provitamine B5. De scrub helpt doffe en dode huidcellen te verwijderen voor een heldere huid en een prachtig stralende teint."

Weer een Olaz product, en nu eentje uit de cleansing lijn! Ik heb 'm getest en hij heeft een redelijk grove korrel. Helaas bevat de scrub alcohol en parfum, wel in lage concentratie, maar toch. Ik zou niet adviseren deze elke dag te gebruiken, maar eerder één keer per week, of alleen voor je lichaam. Ik ga 'm bewaren voor mijn schouders en rug waar af en toe wel eens een pukkeltje wil ontstaan helaas. Hij ruikt wel lekker! Tyisch Olaz.


Aquafresh Senses tandpasta
Wat Aquafresh zegt: "Aquafresh Senses Revitalising Tandpasta zorgt voor gezond tandvlees en sterke tanden. De tandpasta bevat eucalyptus, limoen en munt voor een frisse start van je dag."

Misschien heel knullig, maar ik ben altijd heel blij als er tandpasta in een box zit. Dit heb je altijd nodig, sterker nog- iedereen heeft dit nodig, en nu hoef je het niet zelf te kopen. TOP.Bagsy Hair Wonder droogshampoo 
Wat Bagsy zegt: "Geef het haar een instant verfrissing met deze subtiel geurende droogshampoo-mist. Doordrenkt met voedende pro vitamine B5 en haverolie, voegt deze droge shampoo snel volume en warrige textuur toe aan je stijl, terwijl een mix van rijst en tapioca overtollige olie uit de wortels absorbeert. De frisse geur laat subtiel geurende lokken achter. Benevel delen van het haar eenvoudig voordat u het met uw vingers door de wortels verspreidt."

Hmmmm, deze ruikt echt heel lekker en fris! Droogshampoo is een van mijn favoriete producten op aarde. Dankzij het kleine formaat van deze is ook perfect voor onderweg of op reis. Daar ga ik 'm dan ook voor gebruiken, zodat ik mijn grote bus thuis kan laten.

Seacret Hydrating Mask
Wat Seacret zegt: "Ultiem hydraterend masker voor een droge huid. Biedt langdurige voeding biedt, helpt om de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen en voorkomt vochtverlies."

Lastig om meer over dit merk te weten te komen (de site vertelt me niet zo veel), maar ik kan je wel wat over dit masker vertellen. Het is een vrij stevig gelmasker met een gaasje eroverheen. Fijn in gebruik, maar wel best prijzig. Hoe dan ook, mij maak je altijd blij met een masker! En ik denk dat deze wel geschikt is voor elk huidtype.
Floss Eyeshadow Corfu
Wat Floss zegt: "De oogschaduw van Floss is zo samengesteld dat het gemakkelijk te gebruiken is, of je nu de deur uit rent of een volledige make-uproutine volgt. Het kan met je vinger worden aangebracht voor een prachtige monochrome look of met een penseel als je meer tijd hebt. Deze boterachtige oogschaduw benadrukken de ogen met een zachte, glanzende en langdurige kleur."

Een onbekend merk voor mij, maar de oogschaduw deed me erg denken aan Colourpop. Qua structuur is 'ie echter niet hetzelfde, hij is erg dekkend maar niet zo bouncy als de Colourpop oogschaduws. Persoonlijk heb ik liever een heel palette in plaats van veel losse potjes, maar de kleur is prachtig en ik ga 'm zeker gebruiken in de bruidjeskit.

LookX lipstick

Wat Lookx zegt: "Hoog gepigmenteerde lipstick met alle voordelen van een lippenbalsem. LOOkX Lipstick heeft een ultra glanzende finish, en is optimaal dekkend en longlasting zonder een droog gevoel achter te laten. Je lippen zijn in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering."

Mooie lipstick! De kleur is ook best neutraal, geschikt voor elke huidskleur. Er zit een licht glittertje in en de lipstick voelt fijn aan. Het moet wel net je kleur zijn, maar doordat het een veilige optie is denk ik wel dat iedereen hier blij van wordt :-).The Vintage Cosmetic eyeliner pencil 
Wat TVC zegt: "We trekken een lijn bij rommelige oogmake-up! Daarom zorgt onze Eyeliner Brush voor de ultieme precisie en controle bij het aanbrengen van eyeliner. Deze crèmekleurige schoonheid is veelzijdig genoeg om poeder, crème en vloeibare eyeliner aan te brengen voor de perfecte flirterige beweging langs je wimperlijn."

Een super dun kwastje! The Vintage Company is een bekend product in de boxen, ik denk dat Bluxbox een langdurige samenwerking met ze is aangegaan. Geen straf omdat ze zulke diverse producten hebben. Je kunt 'm gebruiken voor eyeliner, maar ook voor precieze oogschaduw looks. Voor mij komt zo'n kwast altijd wel van pas omdat ik best heftige ooglooks maak af en toe.

Echt een hele fijne box. Als je die van jou wil bestellen moet je snel zijn, hij gaat hard dit keer!

Wat vind je van de producten? Laat het me weten!

4 opmerkingen

 1. Mooie en vooral veel bruikbare producten zitten er in deze box

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie box en ja ik houd er ook van als er bruikbare items in zitten dan gebruik je die box tenminste ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke inhoud weer! Ik ben vooral benieuwd naar de OLAZ Dagelijkse Scrub x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het een leuke box weer :-) Maar ik moet zeggen dat ik 9/10 keer wel enthousiast ben over BLUX.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!