John Beerens adventskalender 2020 preview

Hallo daar! Sinds een week heb ik mijn John Beerens adventskalender 2020 in huis. Nu zijn we eigenlijk nog niet op het punt terecht gekomen dat alle vakjes open 'mochten' zijn, maar helaas heb ik nogal moeite met mezelf in te houden haha! En omdat het al december is en de kalender waarschijnlijk niet heel lang meer te koop is, wil ik je vandaag nog een preview geven.

John Beerens adventskalender 2020- 49,95 euro

John Beerens adventskalender 2020 preview

Even ter info, ik heb de kalender zelf gekocht.

Wat John Beerens zegt over de kalender: "Verwen jezelf met de JohnBeerens.com Adventskalender 2020 en tel af tot kerst door iedere dag een vakje te openen met één van onze musthaves. Deze Adventskalender bevat producten van exclusieve merken zoals Moroccanoil, Kevin Murphy en Kérastase. De Adventskalender heeft een totale waarde van maar liefst €111,76! Het is een prachtig cadeau voor iedere beautyliefhebber maar is ook een mooie manier om jezelf te verwennen. De twaalf cadeaus komen in een luxe, feestelijke verpakking. Op deze manier wordt elke dag een feestdag!"


John Beerens adventskalender 2020 preview


John Beerens adventskalender 2020 preview

"De kalender bestaat uit een mix van verschillende haaraccessoires en travelsize producten van onze beste merken. We hebben gezorgd voor een prachtige mix van producten zodat de adventskalender geschikt is voor ieder haartype."


 Dit zit er in:

1. BioSilk Coconut Conditioner & Shampoo 30ml*
2. Dessata elastiekjes 6-pack*
3. Kevin Murphy Free.Hold 30gr
4. Moroccanoil Treatment 10ml* -> dit klopt niet op de website, er zit 25ml in!
5. Sacha Scrunchie*
6. SachaJuan Hair Repair 50ml*
7. Sebastian Dark Oil Shampoo 50ml*
8. Squalan Pure Travel
9. Waterclouds Repair Mask 70ml*
10. Redken Extreme Anti Snap Treatment 80ml*
11. Kérastase Nutritive Bain Satin 1 80ml*
12. L'Oréal Professionnel Absolut Repair Gold Shampoo 100ml*


Wat mij overtuigde om deze kalender te kopen was Moroccanoil. Heel erg misschien maar ik dacht 'stel dat ik niks leuk vond (wat ik niet dacht) dan heb ik die in ieder geval'. Haha, gelukkig was dat niet het geval. Ik had van tevoren trouwens niet gezien wat er in de kalender zat, ik meen me te herinneren dat het toen ik 'm kocht ook niet op de website stond.. of ik heb er gewoon overheen gekeken. Het was in ieder geval voor mij echt nog een verrassing.


De enige twee producten uit de kalender die ik weg ga geven zijn die waar ik geen sterretje achter heb gezet. Kevin Murphy is een van m'n favoriete merken maar dit product is gewoon niet iets voor mijn lange haar. Ik denk wel dat ik mijn moeder daar blij mee maak. Een van de meer kostbare producten is de squalan olie, ook niet iets wat ik zelf zou gebruiken, maar waar iemand anders vast blij mee is.


Mijn favorieten uit de kalender zijn de Kérastase shampoo, Moroccanoil & L'Oréal Professionnel shampoo. Als ik kritisch moet zijn vind ik het jammer dat er geen fullsize product in zit en er zitten twee accessoires in. Nu zijn dat gelukkig wel bruikbare accessoires. De prijs van 50 euro is denk ik wel redelijk, het maken van de kalender zelf kost waarschijnlijk een paar euro en het verzenden is gratis. Nu ben ik wel enigszins bekend met prijzen van mini's en hoe de leverancier daar deals mee doet. Qua producten is dit niet een heel kostbare kalender, maar dat geeft niet. Het is een leuke manier om kennis te maken met nieuwe merken en producten die je nog niet kende.


John Beerens adventskalender 2020 preview


John Beerens adventskalender 2020 preview

Dan de vraag waar het om draait: had ik 'm gekocht als ik wist wat er in zat? Ik denk het wel, er zitten namelijk maar twee producten in die ik zelf niet echt gebruik (Kevin Murphy & Squalan). Dan heb ik nog tien producten over, best een goede score!


Is deze kalender iets voor jou? 

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!