MaxFactor Divine Lashes mascara review

MaxFactor Divine Lashes mascara review

Het is je zeker niet onbekend als je me langer volgt: mascara reviewen is mijn favoriete ding om te doen. Na heel veel jaren en testen ontdek ik af en toe nog steeds wel eens een nieuwe favoriet. Vandaag laat ik je de Divine Lashes van MaxFactor zien. Is dit een nieuwe favoriet of zou ik 'm toch skippen? Lees mee! 

MaxFactor Divine Lashes - 19,99 euro via Kruidvat


MaxFactor Divine Lashes mascara review


Wat Kruidvat zegt over deze mascara: "Deze Max Factor Divine Lashes 001 Rich Black Mascara geeft je oogverblindend lange en volumineuze wimpers die goddelijk zacht aanvoelen. De formule voelt ultralicht aan op je wimpers.

De Max Factor Divine Lashes mascara is verrijkt met panthenol. Deze provitamine B5 zorgt voor soepele en zachte wimpers. Dit maakt de Divine Lashes mascara ook geschikt voor contactlensdragers. De rijke, romige formule is veegvast en makkelijk gelijkmatig aan te brengen. De zwarte mascara definieert je wimpers vanaf de aanzet tot aan de top zonder te klonteren.


De fijne borstelapplicator licht prettig in je hand, is extreem zacht en brengt de mascara vlokvrij aan. Hij verdeelt de mascara met precisie. Iedere wimper wordt gedekt voor een ultranatuurlijke en volumineuze finish."


MaxFactor Divine Lashes mascara review


Ik moet zeggen dat het super lang geleden is dat ik een product van MaxFactor gebruikte. Het imago van het merk vond ik een beetje oubollig worden. Toen ik zelf bij Kruidvat werkte waren het altijd de oudere dames die wild werden van de Pan Sticks en Lipfinity, haha. Daar is niks mis mee, maar het merk sprak me niet heel erg aan als tiener/twintiger. Daarnaast zijn de producten best prijzig in vergelijking met andere soortgelijke producten. Nu wil ik niet klinken als de negatieve Nancy maar gewoon mijn eerlijke mening. Dit betekent niet dat ik nooit meer iets van het merk wil proberen, juist leuk om te zien dat er nieuwe producten uitkomen die ook een wat moderne verpakking hebben.


MaxFactor Divine Lashes mascara review


Het borsteltje is klassiek met een iets smaller middenstukje en bredere uiteindes. De verpakking is van karton wat ik goed vind, er hangt al genoeg plastic in de winkels.


MaxFactor Divine Lashes mascara review


Dit is het resultaat van de mascara met gebruik van een wimperkruller. Ik vind het eindresultaat best mooi, je hebt wel veel laagjes nodig. Het is meer een volume mascara dan een lengte mascara. Als je één laag aanbrengt heb je een heel subtiel resultaat met mooi gescheiden wimpers. Ik houd zelf wel van wat extra's, alleen het liefst zonder klontjes. Dat kun je met deze mascara wel bereiken. Het duurt alleen wat langer.

Als je houdt van een redelijk natuurlijk effect en een mascara die huil-proof is én waar je mee kunt sporten zonder panda oogjes, dan is dit zeker iets voor jou. Hij geeft gedurende de dag ook niet af, wat fijn is als je een vette huid hebt. Daarnaast verwijder je 'm heel makkelijk en hoef je niet te boenen.

De mascara heeft dus zeker veel voordelen, ik zoek persoonlijk iets wat sneller veel lengte geeft. Daarnaast vind ik de mascara best prijzig voor een drugstore mascara. Gelukkig zijn er vaak acties waardoor je deze mascara wat voordeliger kunt aanschaffen. 

Is dit iets voor jou?

1 opmerking

  1. Ik deel jouw mening over het merk max factor. Deze mascara spreekt mij ook niet echt aan, dat komt door het borsteltje.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!