Bestellen via Ebay: Beautyblender dupe & Real Techniques dupe

Hmm.. lekker rondsnuffelen op Ebay. Ik ben er dol op. Toch krijg ik vaak niet de goede verkopers gevonden of moet het product vanuit de VS worden verzonden (HALLOOO hoge verzendkosten!) dus ik koop er eigenlijk bijna nooit iets. Tot vandaag. Ik had de smaak te pakken en laat je vandaag twee producten zien waar ik met smart op wacht.Hierboven staan de producten die ik heb besteld. Een dupe van een Real Techniques kwast en een soort Beautyblender. Maar kijk die prijzen dan! Wauw! Voor de kwast betaal je zelfs geen verzendkosten ook al komt 'ie uit HongKong. Je kunt het toch bijna niet geloven...


Hierboven zie je alle soorten Beautyblender-dupes die de verkoper heeft. Ik vind ze er zo geweldig leuk en schattig uit zien! Ik heb expres niet voor het eitje gekozen omdat 'de peer' mij fijner leek. Hiervoor betaal je 77 cent en de verzendkosten zijn 1,38. Geweldig toch? Dat is zelfs nog een stuk goedkoper dan het eitje van Essence (3,99). Ik kan niet wachten tot ik deze binnen heb. De verkoper heet 'Eleseed' en heeft echt mega veel spullen en een hoge beoordeling, daardoor weet je vaak dat je goed zit.

De volgende aankoop die ik deed was een dupe van een Real Techniques kwast. De verzendkosten waren gratis en voor de kwast betaalde ik slechts 2,92. Ik las hier veel lovende reviews over dus ik was snel overtuigd. Ik koos voor nummer 1049 omdat die op de vergrote foto erg op de stippling brush leek die ik al zo lang wil hebben. Ik vind ze allemaal te gek, dus als 'ie goed bevalt ga ik zeker nog meer kopen! Deze verkoper heet trouwens great-digital en had een beoordeling van ongeveer 97, zeer goed dus.


Bestellen op Ebay vind ik echt super makkelijk. Ik heb sinds ik 18 ben (die leeftijd is verplicht) een PayPal account waarbij je adresgegevens automatisch door worden gestuurd naar de verkoper. Je hoeft dus niet zoals bij Marktplaats eerst een paar keer heen en weer te mailen. Ik ga later nog een artikel schrijven waarin ik de voordelen en nadelen van Ebay op een rijtje zet.

Ik blijf jullie op de hoogte houden van mijn bestelling. Ik hoop dat de bestelling er is voor 20 april (op die dag ga ik twee weken naar Griekenland), maar bij Ebay weet je het helaas nooit. Er staat dat het 7 tot 14 dagen kan duren, maar bij een 'slow transaction' kan het 30 dagen duren of langer. Ik laat jullie weten of het een aanrader was! Ik kijk er in elk geval erg naar uit.

Bestel jij wel eens iets via Ebay? Was het een top of een flop?

2 opmerkingen

  1. ik bestel elke week wel iets via ebay XD zo makkelijk shoppen voor weinig geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kwam op je blog terecht via google, toevallig zit ik ook op de bybeautybloggers community maar ik kende je blog helemaal niet :) ik ga deze kwasten ook bestellen, ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!