Mini shoplog: Den Bosch/ Sephora

 
De afgelopen dagen heb ik echt veel te veel geshopt en in deze mini shoplog neem ik je mee Den Bosch in! Om maar meteen met de deur in huis te vallen, deze kruisoorbellen kun je over een paar dagen winnen in een set... yay!
 
 
Deze oorbellen komen van het Gasseltje, een schattig klein zaakje in Den Bosch. Hoewel het er meestal een heksenketel is, kon ik me er afgelopen zaterdag redelijk doorheen slaan. Don't you love a little cross in your ear? I do!
 
 
Bij Sephora nam ik deze shampoo mee. Ik houd erg van babyshampoo's sinds ik die van Europrofit heb gebruikt. Op een of andere vreemde manier krijg ik daar geen vet haar van en van andere shampoo's wel! In deze shampoo zitten geen sulfaten en je kunt hem ook voor je gezicht gebruiken. Ik kocht hem met 70% korting (Hell yeah!) en hij kostte nog 2,73.
 
 
 
In de koopjesbak vond ik ook deze anti mee-eters scrub. Ik heb deze al vaker gehad. Uiteraard verwijdert het je mee-eters niet, maar dat verwacht ik ook niet. Wel is 'ie heerlijk als scrub én masker te gebruiken. Ik betaalde hier, inclusief 70% korting, nog 2,55 voor.
 
 
En als klapper op de vuurpijl, de schatjes waar ik voor kwam bij Sephora. Ik was zo ontzettend blij dat ze nog lichte kleuren hadden dat ik maar meteen drie poeders mee heb genomen. Helaas gebeurde er toen iets waar ik niet zo blij van werd...
 
 
Zoals je ziet is één van de drie poeder helemaal gebarsten. Shit! Hier thuis zakte 'ie door het nat geworden tasje heen en hij viel op de grond. Gelukkig heb ik inmiddels wat tutorials gevonden om gebroken poeders te fixen, dus ik ga ermee aan de slag!
 
 
RIP, Sephora.
 
 
Ik kreeg aardig wat samples bij Sephora. Meestal vind ik dat niet zo heel leuk, maar dit product van Sampar zag er goed uit. Het is de Fluide Peel Effect Poreless Magic Peel (een hele mond vol). Een fullsize verpakking hiervan kost 29 euro voor 30ml. Dat is best veel, dus ik was benieuwd. Ik heb hem gebruikt en ben zeker onder de indruk! Mijn poriën leken oprecht gekrompen. Of ik hem zou kopen? Misschien in een aanbieding, want dit is wel erg duur.
 
 
Verder nog wat zakjes met primer. Ik heb het niet echt op primer omdat het mijn huid meestal alleen maar vetter maakt. Maar je houdt van testen of je houdt er niet van, dus ik ga het proberen.
 
 
En als laatste een anti-aging sachet. Deze heb ik maar aan mijn moeder gegeven.. voor mij nog een klein beetje te vroeg!
 

 Verder kocht ik voor 9,99 euro deze Jan des Bouvrie agenda. Ik had er echt dringend één nodig, alles doe ik op mijn telefoon of uit mijn hoofd en vaak onthoud ik dingen niet. Deze is van twee kleuren leer (ik houd echt van zwart en wit in combinatie!). De inhoud zat er al in, dus klaar om te gebruiken. Ik hoop dat ik voortaan iets minder verstrooid ben, haha.

Over een paar dagen neem ik je mee Utrecht in!
Wat zijn jouw laatste aankopen?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!