Mijn instagram-week

Ik ga vanaf nu proberen je een kijkje in mijn leven te geven door middel van mijn Instagram-week! Helaas schiet ik ook weer niet zó veel foto's, dus ik laat je de afgelopen twee weken van mijn leven in foto's zien. Enjoy!

Anyway, op veel van mijn foto's staat mijn Instagramnaam. Waarom, denk je misschien. Nou, omdat ik niet wil dat mijn foto's op internet terechtkomen zonder naamsvermelding erbij. Zoals je misschien wel weet als gebruiker van Instagram mogen ze tegenwoordig je foto's doorverkopen aan Google. Dus, ook voor jou, je bent gewaarschuwd wat je er op zet!


Ik heb voor mijn moeder een nieuwe camera gekocht! Ze had eerder een Ixus (die is nu van mij, dus ik winkelde ook een beetje voor mezelf!) en heeft nu dus deze. Dit deed ze om mij qua kosten te sparen. Dankjewel, mama!


Mijn nieuwe lievelingetje! Je zag hem al eerder in mijn Ebay-aankopenlijst. Review komt er aan!


Ik heb het alvast in mijn agenda gezet, ik ga bijna op vakantie!! Ik kan echt niet wachten om even aan de kou te ontsnappen. Twintig april ga ik voor tien dagen naar het Griekse Corfu. Ik ben daar al eerder geweest en het is een prachtig eiland. Ik heb er zo veel zin in!


Ik ga natuurlijk niet alleen richting Utrecht voor de Mediamarkt. Ik heb ook nog even gewinkeld met mijn zus. We waren alleen zo vroeg dat er nog niemand liep in Utrecht. Een zeldzaam moment, haha!


Bij de Hema in Utrecht zag ik deze mega grote tompouce op de muur. Ik vond dit zo leuk! Een foto met daaromheen dingetjes getekend. Ik kreeg er wel wat inspiratie van voor de header van mijn blog, dus wie weet zie je dat binnenkort terug.


Lekker lunchen bij Hema! Ik had een groentesoepje en twee broodstengels. Heerlijk!


Tsja, omdat het waarschijnlijk mijn afscheid van Sephora was.. Ik heb er erg veel gekocht, waaronder mijn drie favoriete poeders. De enige die licht genoeg zijn voor mijn huid in de winter. Ik ga Sephora echt missen.


En dit ben ik zelf! Het was zo ontzettend koud onderweg naar het werk. Dit was om 7 uur 's ochtends. Ik draag altijd graag een hoed als bescherming omdat ik heel snel last heb van oorontsteking.


Voor een onderzoek over de aankomende troonswisseling (hey, ik studeer toch echt ergens voor!) mocht ik op bezoek komen bij de NOS in Hilversum Noord. Onderweg naar het mediapark, in de stationstunnel, maakte ik deze foto. Ik vind het station daar wel tof!


Dit was achter de schermen. Als je goed kijkt zie je Jeroen (Overbeek) zitten. Heel grappig om dit te zien! Tussendoor bij de filmpjes die je ziet op tv, zit hij gewoon te lachen. En alles gaat heel precies met camera's, er wordt zelfs afgeteld wanneer hij naar welke camera moet kijken. Ik heb ook nog de set van het jeugdjournaal gezien, omroep MAX en de hele redactie. Wie weet kom ik er ooit nog te werken.Dit zag ik bij Ikea. Zo ontzettend schattig, dit interieur! Ik heb het dekbed dat je later nog gaat zien gekocht. Ook in romantische bloemetjesstijl.


Cadeautje van het werk! Altijd leuk.


Mijn bestelling van Pink Lady Make Up kwam binnen! Fijne haarproducten voor een klein prijsje. Daar houd ik van! Inmiddels is helaas bijna alles op.

Hallo Thijs! Dit is bij mij op school. We moeten vaak wachten op onze lessen, er zit nogal wat tijd tussen. Wat doe je dan? Juist, foto's maken!


Dit is hem dan. Ooooh... Wil jij ook niet meteen het bed induiken als je dit ziet? Ik wil! Ik heb de onderste overtrek met de kleine roosjes gekocht. Deze kostte 14,95 bij Ikea. De bovenste overtrek kost overigens 24,95. Ik heb geen twee dekens, dus ik heb er maar eentje. Maar ik vond het zo geweldig staan samen!


Dit was in een woonwinkel. Ik kon het niet laten! Ze hadden toevallig drie letters staan, en ja... ik ben en een blijf een kind.

Over twee weken zie je weer een Instagram(twee)week! Je kunt me volgen via @Irisxvi.

1 opmerking

  1. Corfu ben ik ook geweest is echt prachtig! jaloers dat je al zo snel op vakantie gaat haha, ik ga pas eind augustus jammer genoeg..

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!