Ebay bestelling: Realtechniques dupe & Skin79 BB cream


Vandaag was het weer zover! De bezorger kwam aan met maarliefst twee pakketjes. Één uit korea, één uit China. Dan weet je het al, ik heb weer wat koopjes via Ebay geshopt.
Het ene pakketje (Dat witte enevelopje waar de kwast in zat) deed er nogal lang over om bij mij te komen. Op de kwast heb ik zeker 3 weken moeten wachten. Het andere pakketje (het doosje met de BB cream erin) was hier binnen zes dagen. Dat is wel echt super snel!


Zo ziet het er uitgepakt uit. Aahhh, die kwast! Ik ben zielsgelukkig, kan ik je alvast vertellen.
Maar eerst even de BB cream. Ik las op veel sites dat deze BB cream de ster van de Aziatische BB's is, dus ik moest hem uiteraard even proberen. Ik kocht een 5 gram versie (een mini tube om te proberen) van de roze editie. Je hebt best veel verschillende, maar ik las wel wat dingen over verschil in kleur. Helaas helaas staat hier 'whitening' op, het is niet echt m'n bedoeling nog witter te worden. Wel fijn dat er een hoge SPF factor in zit.


Kijk, hier word ik blij van. 'Can protect from harmful environments'- oftewel, beschermt tegen een omgeving waardoor je huid kan beschadigen/veranderen.


Dit is de kleur. Ik laat je verder nog geen swatches zien, die bewaar ik voor een langere/latere review.


Ik ben hééééééééééél, hééééééél tevreden over deze BB cream, maar dat lees je later. Op naar de volgende parel!


De kwast zat verpakt in een plastic doosje. Wel fijn dat 'ie niet los werd verzonden.En ja, hier zie je het al. Het is een echte dupe van Real Techniques. En wat voor één! Check even de close-up foto's...
Ik word echt verliefd van alleen al het kijken naar deze foto's. Toen ik hem uitpakte sloeg de vonk over, en na gebruik is die er nog steeds.


En tot mijn geluk, er zijn nog veel meer kwasten in deze serie. Ik heb inmiddels ook nummer 52 besteld, dat is een kleinere, ronde kwast.


Ik ben echt mega blij met deze twee schatjes, en ik kocht ze alletwee voor heel weinig geld. De verkopers heten overigens great-digital (van de kwast) en die van de BB cream forever.24. Bestellen bij deze twee is zeker een aanrader, hoewel het jammer is dat de kwast er niet zo snel was.
Zie hier de links naar de twee producten:


De volledige reviews van deze fijne producten komen zo snel mogelijk!Wat zijn jouw laatste online koopjes?

3 opmerkingen

 1. ik heb ook die kwast en nog 3 andere besteld een tijdje terug :3 werken echt fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kwasten heb ik ook besteld vorige week, ik heb een blush en een gezichtkwast besteld, kan niet wachten tot ze binnen zijn! en ik heb ook een skin79 BB cream maar wel een andere dan die jij hebt besteld :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb jij toevallig die oranje BB? Ik ben zo benieuwd hoe die is!

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!