Review: Garnier Loving Blends mythische olijf shampoo & conditioner


Toen ik in Portugal was, vond ik overal in de winkel Loving Blends van Garnier (onder een andere naam, Ultra Doux volgens mij). In Nederland liet het nog even op zich wachten, jammer genoeg. Het wachten is verleden tijd, want we kunnen een groot deel van de lijn nu eindelijk bij Kruidvat kopen. Ik laat je vandaag de Loving Blends mythische olijf shampoo en conditioner zien!

Shampoo- 3,49 euro
Conditioner- 3,49 euroHet is helaas een feit dat ik naar de kapper moet, ik ga snel een afspraak maken. Ik heb highlights en mijn punten zijn erg droog. Dit zeg ik er bij omdat ik volgens Garnier dus de ideale testpersoon zou moeten zijn voor dit product aangezien het geschikt is voor zeer droog haar. Gevoelig haar vind ik overigens wel een beetje een vreemde term, elke haar lijkt mij gevoelig. De een heeft misschien iets sneller last van een uitvallende haar, maar geen enkele haar kan tegen agressief borstelen of overmatig stylen.


Hierboven zie je de ingrediënten van de shampoo. Als je de foto aanklikt, kun je inzoomen. Parfum staat helemaal onderaan, de shampoo bevat wel sulfaten en een milde vorm van alcohol. Natuurlijke ingrediënten vind ik dus niet helemaal gepast met zo'n lijst, maar ik heb meestal geen last van SLES en dergelijke ingrediënten.


En de conditioner. Alcohol, alcohol, alcohol.. het is aan jou om te bepalen of je dit beschouwt als 'natuurlijk'. Ik had een andere lijst verwacht, maar wil me nog niet laten beïnvloeden.


Ik vind het lastig om het effect van shampoo en conditioner vast te leggen, maar heb toch maar een foto voor en na. Check trouwens hoe lichter m'n wenkbrauwen al zijn geworden na drie weken, woooh.


Dit is dus voor. Ik gebruik hier Aussie shampoo. Mijn haar is blond en de punten zijn droog.


Hier is mijn haar gewassen met de shampoo en de conditioner. Ik heb verder expres geen verzorging gebruikt. Ik vind niet dat m'n haar minder droog is geworden. Het is gewoon prima. Niet pluizig maar ook niet heel gevoed/zacht.

Ik haat de geur van olijven, maar de geur van deze shampoo en conditioner lijkt daar totaal niet op. De geur is zacht en niet erg aanwezig, na het wassen helemaal niet meer. De conditioner is niet heel dik, maar zorgt wel voor zacht en pluisvrij haar. De opening van de shampoo vind ik persoonlijk iets te groot, er komt heel veel uit in één keer, dus pas op met doseren. De shampoo is fijn en schuimt goed, maar is verder niet heel memorabel. Ik vind de producten prettig in gebruik, maar het zijn niet de best voedende producten die ik ooit heb gebruikt. Gewoon goed, meer niet.

Kende jij de producten al?

2 opmerkingen

  1. Ik kon deze lijn ook al ja. De verleiding was groot om een shampoo en conditioner te gaan proberen, maar ik zocht al heel lang naar een shampoo en conditioner zonder alcohol en sulfaten. Ik lees al bij meerdere reviews dat de ingrediënten van deze shampoos en conditioners niet bepaald voedzaam zijn voor je haar, dus ik sla deze lijn (jammer genoeg) over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je haar er wel heel erg mooi uitzien! Fijn dat het gewoon prima producten zijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!