Review: Hello Hair hydrating maskVia Instagram volg ik Hello Hair (ohhellohair) al een hele tijd. Dit is zo'n product waar ik ALLEEN MAAR positieve reviews over kon vinden. Heel vervelend, je gaat dan bijna twijfelen of het echt is of via sponsoring. Ik werd door elke foto nieuwsgieriger en ik besloot het product te bestellen. Tijd voor een oerhollandse, eerlijke review, want ik heb er gewoon voor betaald :-)

Hello Hair Hydrating mask - 15 AUD (omgerekend inclusief verzendkosten 13,49 euro)Je vraagt je misschien af waarom ik in godsnaam een haarmasker vanuit Australië bestel- dat moet wel iets bijzonders zijn. Dat is het ook, want ik ken geen Nederlands product dat ik hiermee kan vergelijken. Dit masker is niet op dieren getest, vegan vriendelijk, bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en de foto's laten zien dat het echt werkt. Het is een mix van allerlei oliën in één product dat heerlijk ruikt.


Dit zijn de ingrediënten. Coconut Oil, Olivee Fruit Oil, Sweet Almond Oil, Castor Seed Oil, Argan Oil, Olive Oil, Olive Leaf Extract en Glycerin. Voor meer gedetailleerde informatie over de ingrediënten raad ik je aan om dit te lezen.


Elk pakje bevat 100 gram en volgens het bijbehorende briefje doe je daar ongeveer drie/vier keer mee. Ik denk dat ik er iets vaker mee kan doen (5 tot 6 keer), omdat ik alleen de onderste helft van mijn haar behandel. Dit komt neer op 2,25 euro per keer bij zes keer gebruiken. Niet heel goedkoop alsnog, maar als het werkt heb ik dat er met plezier voor over.


Ingesmeerd! Ik heb de focus op de puntjes gelegd omdat die het meest droog zijn. Verder ben ik er met de kam doorheen gegaan om het product goed te verdelen. Ik heb het ongeveer een uur in laten werken.


Voor


Na


Voor en na. Woah. Zo glad en zacht.

Als je je haar blonder maakt (al zijn het maar highlights én doet de kapper het), dan beschadig je het. Daarnaast is mijn haar aan de onderkant behoorlijk droog. Door Hello Hair is mijn haar écht gehydrateerd, niet alleen aan de oppervlakte zoals conditioners dat doen. Kokosolie maakt absoluut verschil. In plaats van een laagje op de haar te leggen, verzorgt kokosolie je haar van binnenuit. Daarom geldt, hoe langer je het masker laat zitten, hoe beter het werkt.

Ik ben mega te spreken over het Hello Hair hydrating mask. Het ruikt héél lekker naar kokos, voelt als een verwenmomentje en het werkt echt. Mijn haar is heerlijk zacht na gebruik en ziet er goed uit. Ik vind het voor herhaling vatbaar omdat ik het product ook best snel binnen had (een dag of tien). Het wordt via brievenbuspost verzonden, dus ook dat is een voordeel.

Kende jij Hello Hair al?

1 opmerking

  1. Dit merk kon ik nog niet, maar ben er in ieder geval ook erg benieuwd naar geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!