Review: Rituals geurstokjes Lotus Secret


Je kent het waarschijnlijk wel. Je hebt eigenlijk niets nodig bij Rituals, maar je vindt toch alles lekker. Je ziet wat producten die je nog niet hebt geprobeerd en denkt ´ach, waarom ook niet´. Dit was precies wat ik had bij de geurstokjes van Rituals. Het moest er een keer van komen, en nu was het zover. Vandaag een review!

Rituals geurstokjes 50ml- 12,50 euroIk was zo enorm enthousiast om deze stokjes uit te proberen! Het design vind ik prachtig en bij anderen vond ik de geurstokjes altijd heerlijk ruiken. Het enige verschil: zij hadden een grote fles staan. Omdat ik het echt te ver vind gaan om 23,50 euro aan geurstokjes uit te geven, koos ik eerst voor de kleine verpakking. Alsnog erg prijzig. Ik ging eigenlijk voor Under A Fig Tree, maar Lotus Secret deed me het meest aan de Rituals winkels zelf denken (wie wil niet elke dag het gevoel hebben dat je in een Rituals winkel loopt?). Er zijn best veel geuren om uit te kiezen.

Rituals belooft dat de geurstokjes twee tot drie weken mee gaan. Dat vind ik persoonlijk te kort voor het geld dat je er voor neerlegt, maar als het ├ęcht een goed product is, wil ik mijn mening nog wel bijstellen.


Wel fijn: de nieuwe formule zorgt ervoor dat je de stokjes niet om hoeft te draaien. Ik vind dat wel een voordeel, anders ruiken je handen meteen sterk naar de stokjes.


Ik heb de geurstokjes nu een week in gebruik en het spijt me dat ik dit ga zeggen, maar de geurstokjes zijn kwalitatief slecht. Mijn flesje is voor meer dan de helft op (hoe dan?!) dus dat zou betekenen dat je meer dan zes euro per week uit zou moeten geven aan de sticks (6x52 weken is 312 euro per jaar). Als de kwaliteit mega goed was zou ik dat door de vingers zien, maar helaas. De geur verspreidt zich niet goed, terwijl mijn kamer klein is (ongeveer 11 vierkante meter). Misschien zijn deze stokjes geschikt voor het toilet, maar voor grotere ruimtes niet. Daarnaast vond ik de geur ook vervelen na een paar dagen. Hij is toch iets te synthetisch voor mij, ik had beter Under A Fig Tree kunnen kopen (maar dat is mijn fout).

Ik denk dat je, als je geïnteresseerd bent in de stokjes, absoluut voor de grote verpakking moet gaan. Ik weet dat de grote verpakkingen ongelooflijk lekker ruiken, ook in grotere ruimtes. De kleine verpakking vind ik echter teleurstellend. Te duur, gaat snel op en ik ruik de stokjes amper. Jammer Rituals, maar don't worry, ik blijf wel komen voor alle andere producten. De grote fles bijvoorbeeld ;-) Die verdient nog een kans!

Kende jij de geurstokjes van Rituals? Wat vind je er van?

2 opmerkingen

  1. Geurstokjes vind ik altijd erg prettig, maar vind die van Rituals wel erg duur. Jammer dat hij ook tegenvalt. Zo zie je maar weer: een duur merk hoeft niet altijd kwalitatief goed te zijn x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de geuren van Rituals altijd erg lekker. Mijn ouders hebben ook zo'n kleine verpakking en die ruikt wel erg goed/lang en gaat ook lang mee. Wel jammer dat ze zo duur zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!