Review: Max&More (Action) Nude looks palette


Soms, heel soms, vind je een pareltje voor nog geen euro. Vandaag is de dag dat ik mijn gevonden pareltje met jullie deel! Ik vond bij Action dit oogschaduwpalette voor 0,89 euro en ik kan alvast verklappen dat ik zeer enthousiast ben. Lees verder waarom!

Max&More oogschaduwpalette Nude looks - 0,89 euro


Ik hoor je denken: wéér een nude palette. Nu vind ik de noemer 'nude palette' helemaal niet bij dit palette passen, maar je ziet later waarom ik dat vind.

Er zitten acht kleuren in die qua finish niet heel divers zijn, maar er zit wel een matte highlighter in die ook zeer geschikt is voor het egaliseren van je gehele ooglid.


De donkere kleuren zijn mooi en best apart! Bij andere nude palettes zien we alleen bruin, zwart en grijstinten, maar hier zien we een hintje groen, paars en blauw.


Er zit een soort spiegeltje in het doosje op een niet handige plaats (onder het kwastje). Ik ben trouwens niet weg van de ouderwetse 'spatelkwastjes', maar voor onderweg is het prima. Ik mis de spiegel wel een beetje, maar voor deze prijs kan ik Action vergeven.


De eerste vier kleuren geven wel het nude-gevoel: je ziet ze niet heel goed. Zeker de matte highlighter valt een beetje weg, omdat dit precies overeenkomt met mijn huidskleur.


Maar dan, maar dan! De donkere kleuren zijn écht heel mooi. Koper, donkergroen en een heel bijzondere laatste kleur die ik niet eens kan plaatsen: ja. Heel fijn dit!


Ik vind het jammer dat mijn camera de kleuren qua intensiteit niet zo goed oppikt (ik ben al aan het kijken voor een nieuwe, eindelijk!), maar de kleuren zijn prachtig, mét en zonder oogschaduwbasis.


Over mijn wenkbrauwen: ik vind ze nog vrij heftig, sinds ze geverfd zijn probeer ik wat dingen uit maar ik vind het toch te donker denk ik. Laat me weten wat jullie vinden :-)
Het maken van een look met het palette ging best wel vlekkeloos (letterlijk en figuurlijk). De oogschaduws blenden prettig, zijn goed gepigmenteerd en passen qua kleur mooi bij elkaar. Ik heb op mijn ene oog wel oogschaduwbasis aangebracht en op de andere niet, om te kijken naar de houdbaarheid. In de late namiddag, rond een uur of vijf, zag ik wel wat oogschaduw in de lijntjes trekken bij beide ogen, maar dat vind ik helemaal niet slecht.

Ik heb niet heel veel te klagen over het oogschaduwpalette! Een variatie in finish (metallic, matte, frost) zou leuk geweest zijn, maar voor 0,89 euro is dit palette gewoon heel erg goed. Punt.

7 opmerkingen

 1. De donkere kleuren zijn inderdaad echt prachtig, vooral voor zo'n prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het pigment voor die prijs echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Best een mooi doosje. Ik vind je wenkbrauwen persoonlijk echt te donker dus ik ben het daarover wel met je eens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je eerlijke mening, daar heb ik iets aan :-) ik ben het met je eens, de volgende keer gaan ze een tintje lichter!

   Verwijderen
 4. WoW wat een pigment, ik laat ze telkens liggen de Palette's bij de Action! Misschien moet ik er toch eens één uitproberen :). Hmm je wenkbrauwen zijn inderdaad ietsje donderder dan anders :) X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!