Mijn (beetje realistische) wishlist

A girl can dream, dus ik kwijl vaak weg bij mooie producten. Ik heb vandaag mijn wishlist voor jullie op een rijtje gezet! Sommige producten ga ik alleen nog eventjes van dromen, andere dingen ga ik zeer binnenkort bestellen. Kijk je mee?

1. Boozyshop


Ik heb nog nooit bij Boozyshop besteld, terwijl ik enorm vaak in de webshop kijk, haha! Ik heb het voorzien op elke Morphe producten, waaronder het 350 palette en de angle brush. Ik zoek namelijk nog een goed wenkbrauwkwastje én een groot palette. Nikkietutorials is weg van de Mary Lou Manizer highlighter, dus uiteraard wil ik die toevoegen aan m'n stash. Daarnaast twijfel ik nog over de Beautyblender, maar ik denk dat ik (dankzij Mannymua en Jaclyn Hill) voor de Miracle Complexion sponge ga.

2. Beautybay


Ik heb een stiekeme obsessie als het gaat om Kevyn Aucoin en Laura Geller producten, terwijl ik van geen van die merken producten bezit, haha! Ik vind alle producten zó mooi, maar wel erg prijzig én lastig te verkrijgen. Ik wil binnenkort sowieso de Baked Gelato bestellen. Daarnaast heb ik een nieuwe Brow Powder nodig, want de mijne is op (en kapot). De Brow Wiz scheelt qua prijs veel met Nederland, dus die wil ik ook graag eens proberen.

3. Douglas (Mac)


Ik heb een soort haat-liefde verhouding met Mac. De Pro Longwear concealer bijvoorbeeld, deze heb ik eerder gehad maar hij beviel me niet. Toch wil ik hem opnieuw om hem dan eens met een sponsje te proberen, omdat zo veel mensen er tevreden over zijn. De nieuwe Studio Waterweight foundation klinkt als een ideale foundation voor mij: weinig dekking én blijft lang zitten zonder in de lijntjes en poriën te trekken. Daarnaast vind ik de sculpt&shape interessant aangezien mijn NYX taupe niet meer te verkrijgen is. Als laatst de Prep&Prime fix, die wil ik al eeuwen, maar het komt er nooit van.

4. Makeupmusthaves


Geurkaarsen, highlighter en paletten, check. Ik wil al zo lang geurkaarsen van Yankee Candle, maar ik weet niet welke geuren ik lekker vind én er is geen winkel in de buurt. De Christmas Votives set lijkt me ideaal: ik gok dat ik daarvan alles lekker vind, hmmm. Daarnaast wil ik heel graag eens een palette van Revolution kopen. Goedkoop én mooi, wat wil een mens nog meer?

Wat een wishlist! Een groot deel van deze producten voeg ik snel aan mijn stash toe...
Wat denk jij dat ik uiteindelijk sowieso ga bestellen?

1 opmerking

  1. ik wil ook zo graag een yankee candle kaars proberen, zijn wel prijzig maar die set valt best mee! dat morphe palette is ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!