Rituals Oriental Dream shower foam

Jaaaaa, de nieuwe Rituals Oriental Dream producten liggen in de winkel! Sinds deze week kun je hun nieuwe limited edition lijn aanschaffen. Ik was niet zo'n fan van de vorige lijn (Mandi Lulur, erg veel ylang ylang), maar deze producten vind ik héél erg lekker. Ik laat je vandaag de welbekende shower foam zien.

Rituals Oriental Dream shower foam- 8,50 euro
De shower foam is iets duurder dan de gewone foams (0,50 euro duurder), ik gok dus omdat het een limited edition is óf omdat de prijs verhoogd wordt. Laten we hopen op het eerste.

Wat Rituals zegt:

"Doe een beetje gel in je hand; zodra de gel in aanraking komt met water verandert de gel in rijk verzorgend schuim. Oriental Dream combineert de warme en rustgevende geur van Romige Cacao met de verzorgende eigenschappen van Amandelmelk. Gebruik na het douchen met de Oriental Dream de Oriental Cream bodycrème om dezelfde geurervaring te beleven"

De lijn bestaat uit meerdere producten, waaronder een doosje thee, een bodycrème en een kaars. Die laatste wil ik best graag hebben, hmmm.
Hierboven ook nog even de ingrediënten voor de liefhebber. Voor een zeer gevoelige huid zijn de douche foams niet geschikt, denk ik.

Ik moet Rituals nageven, ik vind dit een van de mooiste verpakkingen die ze ooit hebben gemaakt. Deze shower foam is mega bekend product, dus over de werking ga ik niet te veel vertellen. De meeste van jullie kennen de producten wel, gok ik. Ik ga het voornamelijk over de geur hebben.


Veel schuim zoals we gewend zijn :-)

De foam bevat 'creamy cacao' en amandelmelk. Ik ruik in de douchegel echter niet per se amandel terug. Denk maar aan de geuren van Kneipp, dat is écht amandel en dat is Rituals niet. Het ruikt een beetje kruidig, net als de Ayurveda geur van Therme. Ik merk van de cacao qua 'warmte' van de geur veel terug, aangezien het een echte winter-herfstgeur is. Mijn huid voelt niet droog of trekkerig aan na gebruik van de douchegel. De geur is wel erg aanwezig, dus je moet hem wel lekker vinden. Je kunt na gebruik goed ruiken dat je net hebt gedoucht. Ik ben ongelooflijk blij met deze geur en zou het stiekem best leuk vinden als deze in het vaste assortiment wordt opgenomen, maar dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren.

Goed. Ik ben fan, dus ik wil nog de kaars, de thee, de bodycrème... wat niet eigenlijk?

Hebben jullie al een bezoekje aan Rituals gebracht?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!