Shoplog: Essen (Duitsland) Kiko, DM, TK Maxx


Hi allemaal! Ik houd van Duitsland en in het bijzonder van Essen. Daar zit alles wat ik nodig heb op het gebied van kleding en cosmetica, waaronder DM, TK Maxx, Kiko en Primark. Ik heb gisteren lekker geshopt en ik wil je laten zien wat ik allemaal heb gekocht (inclusief prijzen). Kijk je mee?

De douchegels van Balea zijn mega populair en ik begrijp zeker waarom. Ze kosten 0,55 euro, de limited editions die je hierboven ziet zijn vaak verrassend lekker en de kwaliteit is prima.

Balea douchegel - 0,55 euro


Nog meer douchegel (ik kan nu zeker een paar maanden vooruit op het gebied van douchegel, haha), maar dan van Treaclemoon. Ik kende de producten al wel van Etos in Nederland, maar in Duitsland is het nog een stukje goedkoper. Deze geur vond ik zo lekker dat ik er ook een mini bodylotion van kocht. De peeling gel is om mijn gezicht mee te scrubben en Dove deo gebruik ik al jaren.

Treaclemoon Sweet Apple Pie douchecrème- 3,95 euro
Treaclemoon Sweet Apple Pie bodylotion mini - 0,95 euro
Balea Peeling gel- 1,45 euro
Dove Soft Feel deodorant- 1,55 euro


De deo staat er nog een keertje op, oeps! Verder zie je vooral make-up en accessoires die ik kocht. Ik gebruik al lang concealer eitjes van BornPrettyStore, maar ik kwam ze nu tegen van Ebelin. Scheelt een hoop wachttijd uit China. Daarnaast kocht ik bij Kiko een (denk ik) dupe van Mac Fashion Revival, later meer! De mascara's waren in de aanbieding dus kocht ik er 2. Ik wilde verder altijd al een blender spons. Ik had wel een faal bij Kiko, ik dacht namelijk dat dit eitje 2,90 euro was. Dat zou het een stuk aantrekkelijker maken dan de Real Techniques Miracle Complexion sponge. Bleek 'ie bij de kassa ineens 6,90 euro te zijn... nouja. Ik bespaarde wel veel op de Ecotools Tapared Blush bij TK Maxx, gelukkig. Deze is super zacht en fijn.

Ebelin concealer ei - 2,45 euro voor twee
Kiko Make Up Blender - 6,90 euro
Kiko Luxurious Lashes - 3,90 euro (tijdelijke aanbieding)
Kiko Volumeyes+ mascara - 3,90 euro (tijdelijke aanbieding)
Kiko Smart Lipstick 914 - 2,90 (tijdelijke aanbieding)


De laatste dingen! Ik kocht twee zakjes badzout van Balea. Deze heb ik eerder gehad en die waren heerlijk. Van Eline kreeg ik een framboos-vanille maskertje (dankjewel!). Daarnaast een nieuw volume poeder. Deze heb ik ook eerder opgemaakt en hij ruikt heerlijk naar vanille.

Balea wohlfuhlmoment badzout- 0,55 euro
Balea glucksmoment badzout- 0,55 euro
Balea volumepoeder- 1,95 euro
Balea gezichtsmasker- 0,55 euro

Voor mijn moeder kocht ik nog een Syoss Keratine haarlak (1,75 euro), een manhattan oogpotlood (1,35 euro) en twee pakken haarverf (2,85 euro, ABSURD!) van Garnier.

Ik <3 Essen en DM. Kom jij er wel eens?

2 opmerkingen

  1. Wat een leuke koopjes en ook vooral lekker goedkoop! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh leuke aankopen. Ik ben dol op Balea <3 Ben benieuwd welke KIKO producten je allemaal hebt.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!