Producten die ik niet opnieuw zou kopen

Hi allemaal!

Natuurlijk ben ik dol op het praten over mijn favorieten. Er komen echter ook regelmatig producten voorbij die ik niet zo heel fijn vind. Meestal schrijf ik er niets over, soms wel. Ik laat je vandaag de producten zien die ik niet zo snel opnieuw zou kopen.
1. Chanel Rouge Coco Shine lipstick in 88 Esprit

Deze lipstick is qua kleur één van de mooiste die ik heb, maar kwalitatief is 'ie zo slecht.. Hij is er binnen een uurtje weer af, ook al doe je niets bijzonders. Heel jammer, maar een Shine lipstick zou ik niet aanraden. De formule is te vettig.

2. MaxFactor Creme Puff blush in Gorgeous Berries


Ook dit: qua uiterlijk een prachtige blush. Helaas ging het doosje erg snel kapot, maar daar gaat het niet om. De blush is geweldig, maar zó gepigmenteerd dat je al snel véél te roze wordt. Niets voor mij!

3. MaxFactor Giant Lip Pencil


Nog een prachtige kleur, maar de verpakking vind ik vreselijk. Het product is veel te romig voor een potloodverpakking! De top brak dan ook heel snel af. Super jammer. Als dit een wat drogere formule was in een lipstickverpakking, was het top geweest.

4. Yves Rocher Cranberry Cooling effect mask


Dit masker van Yves Rocher kreeg ik van mijn moeder en ik vind het heerlijk! Het jammere: na gebruik merkte ik ineens dat ik een paar puistjes kreeg, terwijl ik niets had veranderd aan m'n verdere routine. Het is dus aardig waarschijnlijk dat ik er niet zo goed tegen kon. Sad face, want dit is heerlijk spul verder.

5. Cacharel Amor Amor l'eau


De originele Amor Amor vind ik erg lekker, maar de Amor Amor l'eau vind ik niks. Ik kreeg hem vorig jaar en heb hem misschien drie keer gebruikt. Dat zegt al genoeg. Niet mijn geur, helaas.

6. Aussie Miracle Recharge moisture spray


Eigenlijk is er niet per se iets mis met deze spray van Aussie, want hij doet niets slechts voor mijn haar. Helaas doet 'ie ook niets goeds voor mijn haar, dus het product is voor mij niet nuttig. Er gebeurt gewoon niets! De geur is wel top.

7. OGX Nourishing Coconut Oil mist


Met deze spray heb ik een haat-liefde verhouding en daarom zou ik hem niet opnieuw aanschaffen. In combinatie met mijn Hello Hair masker vind ik het fijn spul, maar als 'mist'... nee, mijn haar wordt er veel te vet van omdat de mist niet in het haar trekt. En nog een keer: ruikt wel heel lekker!

8. Essence Pure Nude concealer


Dit is zo'n geval van 'niet slecht, maar ik heb betere gebruikt'. De meeste Essence concealers heb ik met veel plezier gebruikt, maar deze vind ik niet zo top. Héél erg romig en kruipt daardoor snel in de lijntjes. Ik zou deze niet opnieuw kopen, al is 'ie niet heel slecht.

9. Victoria's Secret fragrance mist


Ik schreef al eerder over Victoria's Secret en toen waren jullie het allemaal massaal met me oneens, haha! Grappig hoe meningen verschillen. Ik vind de sprays best prima ruiken, maar de hype? Die vind ik niet helemaal terecht. Ik gebruik de mist als kamerspray, maar dan vind ik mijn kaarsen nog lekkerder. Ik weet niet wat het is- het is onder zoveel mensen geliefd, ik vind het niet bijzonder en erg prijzig.

10. Rituals deodorant 


Dit is een apart geval: ik ben namelijk mega fan van de deo's van Rituals. Één ding staat me tegen en dat is de prijs. Je betaalt 8 euro(!) voor een flesje van 150ml. Dit is bij mij binnen een paar weken op. Voor dezelfde prijs heb ik, in een aanbieding, wel 5 Dove deodorants. Rituals, doe eens wat vaker aan aanbiedingen! Een korting van 25% zou al leuk zijn.

Welke producten zou jij niet opnieuw kopen?

1 opmerking

  1. Een leuk artikel! Hahaha ik vind de VS bodymist dan wel erg fijn, haha inderdaad ieder zijn mening is anders :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!