Review: L'oréal Volume Million Lashes Féline


Zo review je tijden geen mascara, zo review je er meerdere per week ;-) De mascara's van L'oréal+ Iris= een lange geschiedenis vol met liefde. Ik ben grootverbruiker van de mascara van L'oréal. Als er een nieuwe uit komt, blijkt die soms nog beter dan alle anderen te zijn. Ik kocht laatst de Volume Million Lashes Féline. Is het wat? Lees verder!

Volume Million Lashes Féline - 17,99 euro

Prijs, uiterlijk, verkrijgbaarheid

De mascara ziet er mooi uit! Groen met goud, net een tikje anders dan hun standaard populaire bestseller Volume Million Lashes. Het borsteltje is gebogen waardoor de mascara makkelijker alle wimpers mee moet pakken. De mascara is vrij duur, vind ik. Ik kan me nog herinneren dat ze jaren geleden rond de 12 euro kosten, nu al 18. Voor een goede mascara heb ik dat wel over. L'oréal is over het algemeen makkelijk te verkrijgen bij de drogisterij en ook regelmatig in de aanbieding.Geen mascara


Wel mascara

Effect

WOW. Deze mascara geeft mega veel lengte en volume! Krul niet echt, maar dat heb ik ook niet per se nodig. De mascara is behoorlijk zwart, dun qua formule en brengt makkelijk aan. Het borsteltje werkt bij mijn oogvorm fijn. Ik pak alle haartjes mee vanaf de aanzet.


Houdbaarheid

De mascara blijft de hele prima op zijn plek, máár: hij geeft wel af, net zoals alle andere L'oréal mascara's bij mij. Ik weet niet wat het is- die van Kiko die ik eerder reviewde heeft dit bijvoorbeeld helemaal niet. Waterproof is 'ie ook niet, maar dat wordt ook niet beloofd.

Conclusie

Een hele fijne mascara! Ook geschikt voor iemand met veel wimpers zoals ik. De wimpers plakken, voor mijn doen, niet erg aan elkaar (op één plek na, maar daar zitten te veel haartjes op één plek). Ik zou hem opnieuw aanschaffen!

4 opmerkingen

  1. Wauw mooi resultaat, je hebt van jezelf al hele mooie wimpers :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooi deze mascara! Is er eentje die je vergelijkbaar acht met deze? Helaas is hij nergens meer te verkrijgen :(

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!