Super budget tip: Coconut Care reinigingsdoekjes Action


De Action. Je houdt van de winkel of je haat de troep en drukte daar. Ik ga voor het eerste. Ik ben dol op de winkel en blij dat er één bij mij in de buurt zit. Je moet soms goed zoeken voor je iets leuks vindt, maar de kwaliteit is vaak verrassend goed! Zo nam ik vorige week onder andere deze Coconut Care gezichtsdoekjes mee. Ze kosten (ongeveer) 80 cent voor 25 doekjes.


De doekjes zijn speciaal voor een droge tot normale huid. Ik heb eerder een normale tot vette huid, maar ik gebruik de doekjes dan ook niet voor mijn gezicht. Ik gebruik over het algemeen best veel make-up en dat krijg ik er met doekjes alleen niet af. Goed, wat vertelt de verpakking ons?

'De lichte formule laat de huid zacht achter. Afspoelen is niet nodig.' Zoals alle doekjes moet je ze gebruiken door zachtjes over je nek en gezicht te wrijven. Het verwijdert alle make-up. Hmm, dat laatste ben ik nog niet echt van overtuigd. Mijn ervaring met doekjes is dat de helft van mijn make-up vaak nog op mijn gezicht zit.

 
Hierboven zie je de ingrediënten. Er zit kokosnotenolie in, dat is zeker een pluspunt. De olie staat er om bekend dat het goede dingen kan doen voor je (droge) huid en haar.

 
De verpakking gaat makkelijk open. Het zit in plastic verpakt en je kunt het lipje omhoog trekken om er een doekje uit te pakken. Ik vind dat wel prima. De verpakking plakt goed dicht, dus de doekjes drogen niet uit.


Volgens mij bestaan deze doekjes nog niet zo heel lang. De tekst is in het Duits en ik kon er helemaal geen reviews of info over vinden. Hmm. Ik heb ook geen idee wat het merk eigenlijk is, maar ik denk dat het gewoon 'Coconut Care' is. Het is onderdeel van 'Maxbrands' in Beverwijk. Wil je meer weten, bezoek dan hun site. Het enige wat ik daarover kon vinden was dit:


'Wij bieden u een breed assortiment non-food producten onder verschillende eigen merken.
Veruit de meeste keus in persoonlijke verzorgingsproducten tot en met huishoudelijke reinigingsproducten.'

Mijn ervaring met deze doekjes is zeer positief! Ten eerste ruiken deze doekjes echt super lekker. Het is een zachte kokosgeur (als je daar niet van houdt, skippen!) die niet heel overheersend is. Als je je gezicht ermee schoonmaakt ruik je heerlijk naar deze geur. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Ik gebruik deze doekjes alleen om de resten van mijn make-up te verwijderen. Vaak blijft er nog wat eyeliner of mascara op mijn ogen zitten die mijn reinigingsgel niet weg heeft gehaald. Deze doekjes halen de restjes uitstekend weg. Mijn huid is na gebruik lekker zacht en die geur... mmmm! Kortom: Super fijn budgetproduct! Zeker voor de prijs. Ik denk niet dat het al je make-up er af haalt, maar daar doe ik het sowieso niet voor. Reinigingsdoekjes alleen is gewoon te weinig, met water reinigen is veel beter en reinigt de huid dieper. Maar aan de andere kant, de dure Nivea doekjes kunnen het ook niet alleen aan.


Voordelen:
- Fijne prijs
- Lekkere geur
- Prima verpakking, droogt niet uit
- Laat de huid lekker zacht (en lekker ruikend!) achter
- Verwijdert weinig tot redelijk wat make-up
- Verkrijgbaar bij Action
Nadelen:
- Kan geen hele zware make-up verwijderen op zichzelf

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!