Coca Cola Vanilla lipsmacker (Primark) review Wie mij een klein beetje kent, weet dat ik verslaafd ben aan cola. Cola light om precies te zijn. Toen ik afgelopen week Coca Cola Vanilla bij de Xenos zag staan, nam ik een paar blikjes mee. Hmm! Het deed me denken aan één van mijn favoriete lipbalms die ik je ga laten zien: De Coca Cola Vanilla lipsmacker.


Ik weet nog goed dat toen ik deze lipsmacker net had hij meteen werd afgepakt door mijn beste vriend. Hij deed 'm op zijn lippen en 'at' de smacker bijna op. Hij vond hem zo lekker dat hij hem in zijn zak stopte en niet meer teruggaf. Dat moet al heel wat zeggen, niet dan?


De lipsmacker zit in een plastic draaiverpakking. Aan de onderkant zit een soort van wieltje dat je kunt draaien. Dan komt het staafje verder naar boven. Best handig! Hetzelfde systeem als de bekende Labello's. De geur is heel realistisch, precies zoals de naam is: vanille cola.


Ik had eigenlijk helemaal geen verwachtingen van de lipsmacker. Ik zag hem liggen bij Primark en ik dacht, dit past bij mij. Toch vind ik de lipsmacker boven verwachting! Het doet ook echt iets voor mijn lippen en verzorgt ze goed. Hij is lekker zacht, glijdt fijn over je lippen en 'smaakt' heerlijk. Ik heb vaker gelezen dat de mensen die het gebruiken hun lippen meteen aflikken, maar daar is het natuurlijk niet helemaal voor bestemd. Wel aantrekkelijk om te doen, trouwens!


Ik kocht de smacker dus bij Primark, maar ik zag toevallig gisteren dat wij hem ook gewoon verkopen (bij Kruidvat) dus de verkrijgbaarheid is prima. Hij is bij Kruidvat wel wat duurder dan bij Primark. Bij Primark betaalde ik 1,50 euro, en bij Kruidvat is 'ie wat duurder, 1.99 euro.

 


 Hierboven draag ik 'm op mijn lippen. Je ziet er helemaal niets van,
maar dat is ook wel eens fijn. Op je lippen lijkt het op Vaseline of Labello. Het is gewoon een laagje verzorging voor elke dag, in een heerlijke geur en smaak. Ik houd echt van die lekere colageur-en smaak. Hij bestaat volgens mij wel in meerdere varianten, dus mocht je niet van cola houden, er zit vast iets voor je bij.


Voordelen:
- Prijs
- Verkrijgbaarheid (bij Primark en Kruidvat voor zover ik weet)
- Heerlijke geur
- Subtiele glans
- 'Smaakt' lekker op je lippen
- Houdt je lippen lekker zacht en soepel

Nadelen:
- Niet voor mensen die niet van cola houden? Haha!

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!