Ebay find: Urban Decay Naked II palette DUPE!

Zoals zovaak was ik weer op Ebay aan het rondkijken en ik kwam daar iets tegen wat ik graag met jullie wil delen. Ik heb namelijk gewoon een dupe gevonden van het mega populaire Naked II Palette van Urban Decay! Wow! Het palette kost daar 10 dollar (iets onder de acht euro). Een deal die ik niet kon laten gaan, en wie weet is het ook iets voor jou.


Dit is het palette van Ebay. Zelfs de namen zijn (voor zover ik kan zien) allemaal hetzelfde. Bizar! Het enige verschil lijkt me dat het merk er niet op staat. Maar om eerlijk te zijn bespaar ik graag dertig euro uit, dan maar zonder merk op het doosje... De kwaliteit moet bijna wel slechter zijn, maar ik waag het er op. Ik ben geen super erge oogschaduwfanaat, dus ik heb geen reusachtig hoge eisen voor die paar keer dat ik hem gebruik. Ik kan me voorstellen dat je als je een fanatieke oogschaduwgebruiker bent liever voor het echte palette gaat.

Natuurlijk wil je even vergelijken (en versteld staan!), dus bij deze de foto's van het echte palette.


BRON: http://www.ebay.com/itm/171043815734?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649


Zoals je ziet zijn de kleuren wel wat verschillend. Het is eerder een soort mengeling van het Naked I en Naked II palette. Er zit zelfs een paarsachtige kleur bij. Het palette is iets minder in 'nude' kleuren dus. Ik vind dat ik het in elk geval een mooie (en betaalbare, niet onbelangrijke) dupe kan noemen! Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit. Ik houd jullie op de hoogte!

Het dupe-palette koop je hier: http://www.ebay.com/itm/171043815734?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649. Vergeet niet dat je PayPal nodig hebt om bij Ebay te kunnen betalen! Je moet dus 18 jaar of ouder zijn. Voor meer info over kopen via Ebay, check DIT ARTIKEL waarin ik alles uitleg.

Wat vind jij van de dupe?

5 opmerkingen

 1. ik ben ook niet zo'n oogschaduw fanaat dus ik zou ook nooit de hoofdprijs betalen voor dit palette !
  op ebay is dus een goede tweede optie hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een goede tip, daar ga ik zeker even voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd wat je ervan vindt! heb al eerder een review gelezen over de dupe en die was vrij enthousiast

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!