Review: Max Double Lash Effect volume mascara van Action


Dit is het laatste product waar ik over schrijf (voor een tijdje dan!) van de Action. Ik zag dat er korting was op Action make-up (korting bij Action? Eh...nog goedkoper?) en deze mascara zag er best mooi uit. Een plastic borsteltje en een verpakking die mij nogal deed denken aan Maybelline... het proberen waard. De mascara kost 0,99 euro.
Dit zijn de beloften en ingrediënten van de mascara. Niet heel bijzonder, gewoon een volume mascara. De verpakking is trouwens best gek. Het flesje heeft een aparte dop op het flesje en het borsteltje zit er los bij. Ik weet niet zo goed waarom dit is, maar ik vind het niet negatief. Ik denk dat het product zo langer goed kan blijven. De dop gooi je na gebruik gewoon weg.Zo ziet de borstel er uit. De mascara zit nogal slordig op het borsteltje omdat 'ie niet echt goed wordt verdeeld. Ik moet ook zeggen dat het lastig was om het borsteltje uit het flesje te halen. Het gaat net, is allemaal wat strak en daardoor komt het product maar op bepaalde delen van het borsteltje. Het borsteltje ziet er ondanks dat gewoon prima uit. Plastic haartjes ben ik sowieso al fan van. Let's try it out!


Dit is mijn oog zonder mascara. Mijn wimpers zijn al heel lang en staan vrij recht, dus over lengte oordeel ik verder niet.Hierboven draag ik twee (volle) lagen mascara.

Ik ben onder de indruk van de goedkope mascara! Er komt aardig wat product van af, mijn wimpers zijn geen extreme spinnenpoten (ik krijg dat enorm snel omdat ik zoveel wimpers heb) en zijn mooi zwart. Ik vind de kleur opvallend goed voor een goedkope mascara. Die van Essence zijn vaak wat groenig (is goedkoper), maar deze niet. Met het borsteltje valt goed te werken, ik heb weinig vlekken rondom mijn ogen en heb verder ook niks te klagen.

Deze mascara vlekt niet, wat ik heel goed vind voor zo'n budgetmascara. Omdat mijn wimpers mijn wenkbrauwen raken, gebeurt het vaak dat 'ie afgeeft. Ook voor vettige oogleden is 'ie geschikt. Ik heb weinig op te merken aan deze mascara. Ik ben alleen wat langer bezig om hetzelfde resultaat te krijgen als ik heb met L'oréal, maar het enorm grote prijsverschil compenseert dat wel een beetje (Telescopic kost wel 17 euro). Prima, aanrader voor een fijne prijs!


1 opmerking

Thanks voor je reactie!