Mijn Essie nagellak collectie


Hiep hiep hoera! Twee dagen geleden kocht ik mijn tiende Essie nagellak. Tijd om de familie aan jullie voor te stellen! Ik ben groot fan van de lakken van Essie om een paar redenen: ze drogen snel, de kleuren zijn mooi en divers en het kwastje is breed waardoor je makkelijk kunt lukken. Het belangrijkste is toch wel dat ze veel langer blijven zitten dan andere lakken. Leading Lady bijvoorbeeld, die blijft zes dagen perfect en vertoont dan pas lichte beschadigingen. Geen enkel ander merk werkt voor mij zo fijn; Essie is 'mijn merk' geworden!Van links naar rechts: She's Pampered, The lace is on, Mint candy apple, Go Ginza & Butler Please


Van links naar rechts: Leading lady, Leading lady (back-up), Skirting the issue, Skirting the issue (back-up) en Snap Happy. Ik heb twee kleuren dubbel, omdat dit kleuren zijn die ik heel mooi vind (Leading lady is prachtig!!) of heel vaak draag. Skirting the issue-donker wijnrood- kan ik eigenlijk elke dag dragen, want die past overal bij en staat netjes bij vrijwel al m'n kleding. Vandaar dat ik er back-ups van heb.

Hieronder zie je mijn laatste twee aanwinsten: The lace is on (met 30% korting bij Etos) en Go Ginza (30% korting bij DA). Ik was zo blij dat ik Go Ginza nog kon vinden!! Ik zag er altijd swatches van en ik was meteen verliefd. Essie is mijn lievelingsmerk nu en ik denk dat ik, op een paar bijzondere lakjes na, geen ander merk meer ga aanschaffen. Scheelt me veel ellende (brekende lakken op mijn werk bijvoorbeeld, gebeurt zo vaak met goedkope lakken!). Alleen Herome wil ik wel een uitzondering voor maken.Het viel me op dat Essie nagellak in veel verschillende winkels anders geprijsd is. Bij Etos zijn ze vrijwel allemaal 9,99 euro, terwijl ze bij DA 10,16 kosten. Misschien heeft dat te maken met oude en nieuwe collecties (de oude zijn wat goedkoper), maar ik kan het niet met zekerheid zeggen. Ik vind de lakken het geld wel waard. Vaak zijn ze in de aanbieding (ik heb eigenlijk geen één lak voor de volle prijs gekocht), waardoor ze nog 7, 5 of soms zelfs 3 euro kosten. Dat zijn mooie prijsjes voor kwaliteitslakken!

Wat is 'jouw' merk?

9 opmerkingen

 1. Wat veel nagellak in een keer haha! Wel leuk <3! Ik heb nog nooit iets van Essie gekocht, maar ik ben gek op nagellak. Pas nog een O.P.I. van de Mariah Carey collectie gekocht <3!

  xxx Rachelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In België kosten ze 11 euro. Best wel duur en bij mij blijven ze amper 2 dagen goed zitten. De derde dag komt de hele laag al los. Maar ik doe maar 1 laagje op. Misschien ligt het daar aan :/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat raar dat je dat had! Maak je wel altijd goed je nagels schoon voor het lakken? Dat maakt bij mij veel verschil (reinigen met alcohol) :-)

   Verwijderen
 3. Mooie stash :-) Ik vind de nagellakken van Essie heel erg fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie stash, ik vind vooral leading lady erg mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie collectie! Wat grappig om te zien dat er nog meer mensen gek zijn van Essie. Ikzelf ook en mijn stash begint zich ook steeds meer uit te breiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw mooie collectie ziet er super uit en mooie kleurtjes! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leading Lady vind ik ook zo mooi om te zien en om op te hebben! Ik ben echt dol op Essie lakjes en zou zo bijna mijn hele stash voor lakjes van Essie willen inwisselen, op die van OPI na dan hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!