Review: Real Techniques Blush Brush


Hoewel ik best veel roze kwasten in mijn stash heb staan, was er tot voor kort geen één echt van Real Techniques. Ik besloot, voordat ik de echte zou kopen, een paar kwasten via Ebay te bestellen. Toch bleef ik altijd wel nieuwsgierig naar de echte kwasten. Ik besloot er eentje te bestellen bij The Make Up Spot. Het werd de Blush Brush. Daar had ik al heel veel positieve reviews over gelezen, dus ik was benieuwd!

Real Techniques Blush Brush- 12,50 euro via The Make Up SpotDetails op de kwast. Ik weet nu eindelijk dat ik een originele heb gekocht... haha. Het handvat is roze en de kwast is stevig. Hij ligt ook prettig in de hand, ze zijn niet zo dik als de kwasten van Sigma en Zoeva. Ik vind de kwast overigens niet heel duur. Ik wilde het liefst kwasten van Sigma, maar die komen al gauw boven de twintig euro uit. Deze is met 12,50 nog best goed te betalen. Nu maar hopen dat de kwaliteit goed is!De kwast is mega, maar ook echt mega fluffy. De haren zijn enorm zacht, fijn bij heftig gepigmenteerde blushes (Sleek bijvoorbeeld). De 'fluffy' haren zorgen er voor dat de kleur minder zwaar wordt aangebracht. De kwast heeft een andere vorm dan je gewend bent (of in elk geval, dan ik gewend ben). Zelf gebruikte ik sinds een half jaar de blush brush van Kruidvat. Die kwast was schuin afgesneden zoals de meeste blushkwasten. Deze heeft laagjes en een duidelijke punt.

Deze kwast is ook heel geschikt is voor gezichtspoeders en transparante poeders. Door het puntje kun je fijn langs je neus werken. Daarnaast is het gewoon een feestje om deze kwast te gebruiken omdat 'ie zo zacht is.


Ik gebruik de kwast graag met mijn Mac Peachykeen. Peachykeen is namelijk niet heel gepigmenteerd, maar met de RT kwast kan ik de kleur mooi opbouwen. Ik vind de vorm ook heel prettig om mee te werken. Op de appels van je wangen komt net wat meer kleur en je kunt ook goed blenden als je te veel hebt aangebracht. Ik ben fan!

Ik bestelde de kwast dus via The Make Up Spot. Ik had daar nooit eerder besteld, maar vind het absoluut een aanrader. Ik bestelde op zaterdagavond en kreeg het pakketje dinsdagochtend binnen (op maandag wordt er bijna nooit bezorgd). Je krijgt een bevestiging van betalen, een mailtje als het pakket wordt verzonden en je kunt het pakket volgen via Track & Trace. Prima geregeld dus! Naast Real Techniques verkoopt TMUS ook Zoeva en andere lastig te verkrijgen merken. Ik vind de webshop echt een aanrader.

6 opmerkingen

 1. Ik hou van de Real Techniques kwasten!
  Deze zou ik ook nog graag willen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt erg fijn, ik zou ook wel zo'n kwast in mijn stash kunnen gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kwast zou ik ook nog graag willen hebben. Peachykeen heb ik ook, wat een pareltje is dat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zelf de Expert Face Brush en die vind ik heel fijn, de haartjes zijn super zacht en van hele goede kwaliteit. Deze lijkt me ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de kwast is inderdaad fijn bij gepigmenteerde blushes, maar ik kan er niet mee overweg met deze kwast!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!