Max & More Action oogschaduwpalette Nude Eyes


Make-up van de Action: you'll hate it or you'll love it. Ik ben niet echt weg van de (meeste) make-up die ik heb gekocht bij Action, maar soms zitten er wat mooie dingen bij. Ik zag dit palette liggen en vond hem direct interessant. Hier zou ik best een mooie look mee kunnen maken... of toch niet? Vandaag laat ik je zien of dit palette zijn 0,79 eurocent waard is.

Max&more palette- 0,79 euro via Action
Het palette ziet er wel een beetje uit als een kindermake-upje, maar goed. Het is top dat er zowel matte als glanzende kleuren in zitten. Ik vind wel dat er erg veel roze in zit, dat had van mij anders gemogen. Van de bovenste zes kleuren zijn er vijf die roze zijn. En ja... roze vind ik vaak wel kinderlijk aandoen. Jammer. Ik had gehoopt op wat meer taupe, beige en highlight-kleuren.

Het kwastje is oké, maar niet geweldig. Ik gebruik graag mijn eigen kwasten. Als je niks anders hebt (en zeker voor onderweg) is het prima.


Hierboven de swatches. Tja... zie jij iets? ik zie eigenlijk alleen de vierde kleur van de onderste rij. De rest van de kleuren zijn echt niet goed gepigmenteerd. Ik weet dat ik voor 80 cent niet veel kan verwachten, maar ik had er stiekem meer van gehoopt. De palettes van Essence zijn ook goedkoop, maar wél sterk gepigmenteerd. Ja, jammer dit. Alle roze kleuren lijken op elkaar. Van de matte kleuren komt helemaal geen kleur af.

Wenkbrauwen L'oréal potlood 01, mascara Chanel Le Volume, Eyeliner Gosh

Hierboven zie je de oogschaduw op mijn ogen. Ik ben niet echt onder de indruk. Ik moet wel zeggen dat er twee mooie kleuren in zitten die het geheel nog een beetje kunnen redden. Deze heb ik hieronder aangegeven met een hartje:


Eigenlijk zijn deze twee kleuren de enige goede kleuren die er bij zitten. De kleur rechtsboven is huidkleurig en mat. Als je deze oogschaduw over je hele ooglid aanbrengt, maakt het het geheel een stuk egaler. Daar houd ik wel van! Het ziet er bijna perfect uit. De bruine kleur is mooi om schaduwen en diepte mee aan te brengen. Van de rest van de kleuren ben ik niet onder de indruk.

Tja, wat kan ik er van maken? Twee best mooie oogschaduws voor 80 cent is nog altijd niet duur. Ik had er wel meer van verwacht. Daarom zou ik, als je op zoek bent naar een goedkoop en mooi palette, eerder voor het nude palette van Essence gaan. De kleuren van Essence zijn véél sterker gepigmenteerd dan deze. Een hele krappe voldoende!

6 opmerkingen

 1. Hmmm ik ben blij dat ik de Palette niet heb gekocht de pigementatie is inderdaad niet super!
  Had er ook ietsje meer van verwacht :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het palette voor groene ogen. Daar zaten ook een aantal tegenvallers in maar ook een aantal leuke kleurtjes. Ach.. voor die €0,80 kun je niet alles hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eush, ik wil ook maar eens gaan kijken bij de Action. Jammer dat deze tegenvalt misschien hebben ze het palette ook in iets donkere kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het valt nog mee, gisteren de foto's gemaakt! je kan de kleuren wel goed opbouwen! de lichte kleuren vooral hebben niet zo'n goed pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond de eerste vijf echt tegenvallen, vooral met de palettes van Essence en Catrice in m'n achterhoofd. Die vond ik vééééél beter voor die prijs!

   Verwijderen
 5. Ik heb het palette ook gekocht, het viel mij ook een beetje tegen. Maar je kan er wel een hele mooie naturel look mee maken;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!