Zoeva 322 Brow Line en 104 Buffer review


Ik had het altijd al voorzien op de kwasten van Zoeva. Ik las er goede dingen over én ze zijn mooi om te zien. Sinds ik Anastasia Beverly Hills voor mijn wenkbrauwen gebruik, was ik op zoek naar een betere kwast. Ik had de Brow Line 322 van Zoeva dan ook direct op het oog. Ik besloot ook om de Buffer te bestellen, aangezien dat naast de Sigma F80 een van de best verkochte producten van The Make Up Spot is. Ik heb de kwasten nu een week of twee in gebruik en vertel je vandaag wat ik er van vind.

Zoeva Brow Liner/ 9,50 euro
Zoeva 104 Buffer- 14,50 euro (prijzen liggen wat lager bij de officiële website-Zoeva.de)


Ik vind het design van de kwasten heel mooi! Zwart met glittertjes in de lak. Het zijn maar details, maar je weet wel meteen dat je geen prutkwaliteit in je handen hebt.


Het kwastje is echt schattig en klein! De haartjes zijn schuin afgesneden en lopen over in kleur. Het hoort wit te zijn, maar ik krijg hem niet heel goed schoon. Dat is wel een nadeel.
Zie hoe klein! Cute. Doordat de haren zo strak op elkaar staan en kort af zijn gesneden, kun je er heel precies mee werken. Ik vind dit de fijnste wenkbrauwkwast die ik ooit heb gebruikt. Strakke lijnen zetten is heel makkelijk, terwijl 'ie ook net zacht genoeg is om er mee te vervagen. Hij is ook geschikt voor het strak maken van je wenkbrauwen met concealer en het zetten van eyeliner. Kleine tip van mij: spuit een beetje haarlak op dit kwastje om écht een strak resultaat te krijgen.

Over naar de buffer! Heb hier veel goede verhalen over gehoord, dus ik ben benieuwd!
Ook deze kwast ziet er mooi uit! Het handvat is vrij dik. Even wennen.


De kwast is schuin afgesneden en voelt stevig aan. De haren staan dicht op elkaar en zijn van goede kwaliteit. Voor een bufferkwast vind ik hem wel vrij zacht. Ondanks dat werkt het heel fijn. Ik zet wat stippen op mijn gezicht en met rondjes werk ik de foundation uit. Het is een kwast die het meest geschikt is voor wat dunnere foundations en primers. Wat hij heel goed doet is het 'inbufferen' van foundation in de poriën. Je kunt de make-up er echt in 'stampen'. Mijn make-up blijft gedurende de dag ook mooi egaal zitten. (Ik gebruik de MaxFactor 3-in-1 foundation en Guerlain Meteorites primer).


Onderaan zie je een soort vlekje. Dit is van mijn foundation. Ik vind het lastig om de kwasten schoon te krijgen. Normaal krijg ik ze ook niet honderd procent schoon, maar wel beter dan deze van Zoeva. Dat is meteen het enige nadeel dat ik bedacht kan krijgen: verder zijn ze super fijn! De bufferkwast zorgt er voor dat mijn poriën bijna onzichtbaar lijken en de Brow Line zorgt voor haarscherpe wenkbrauwen. Ik vind het allebei aanraders!

De webshop van The Make Up Spot is me ook goed bevallen, maar houd er rekening mee dat de kwasten in de originele webshop goedkoper zijn. Bij Zoeva heb je verzendkosten, maar dat heb je bij The Make Up Spot ook. Even goed vergelijken en overwegen dus.

3 opmerkingen

 1. Die wenkbrauwkwast lijkt me echt ontzettend fijn. Ik moet ook nog een keer op zoek naar een fijne wenkbrauw kwast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die bufferkwast lijkt me een hele fijne kwast om mee te werken. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh die kwasten lijken mij zo fijn om mee te werken!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!