DIY aardbei-honing-havermout-yoghurt-scrub - Demake'Up Detox Challenge


Ik moet jullie eerlijk bekennen: ik heb niks met DIY-dingen. Ik ben meestal gewoon lui en heb geen zin om zelf dingen te maken. Dit keer heb ik wel mijn best gedaan, ik heb een maskertje/scrub voor jullie uit de Demake'Up Detox Challenge! Na een paar minuutjes in de keuken had ik mijn eigen heerlijke scrub gemaakt. Hoe dat moet? Check het!Hierboven wat je nodig hebt, en nogmaals op een rijtje de ingrediënten plus info:

- Twee aardbeien (ik raad je aan om kleine te gebruiken)
- Een eetlepel yoghurt
- Een eetlepel honing (ik gebruik bloemenhoning)
- Twee eetlepels gemalen haver (ik gebruik havermout van Markant merk). Een beetje meer kan, je moet even kijken hoe dun het uitvalt.
- Een klein schaaltje en een vork om het geheel te prakkenZo ziet het er uit bij elkaar. Ik krijg er stiekem best wel honger van, haha!


Prakken maar!


Dit was het eerste resultaat! Ik vond dat er iets meer havermout in mocht omdat mijn aardbeien vrij groot waren.


Het eindresultaat. Het ziet er misschien minder smakelijk uit, maar het ruikt geweldig. Hmmm, aardbeien!


Op deze foto heb ik er een hele dag op zitten, dus het is tijd om alle make-up er af te halen! Dit doe ik met de Demake'Up doekjes voor een droge en gevoelige huid* en een beetje reinigingsgel.Haha, ik heb me nooit zo lelijk gevoeld als met dit masker, maar het is het waard. De havermout zorgt voor een licht scrubbend effect terwijl de combinatie aardbei-yoghurt-honing zorgt voor een mega gladde huid. Ik voelde me net een baby'tje toen ik klaar was, zo fijn! Daarnaast ruik ik nog een klein beetje naar aardbei, lekker.

Het is helemaal niet zo moeilijk om je eigen maskertje te maken, het zijn daarnaast ook producten die wij (bijna) altijd in huis hebben. Een natuurlijk maskertje bevat geen nare toegevoegde ingrediënten waar je huid vervelend op kan reageren, helemaal top dus! Ik ga dit vaker doen en ik hoop dat ik jullie een beetje heb geïnspireerd door deze blogpost.

Van 5 juni tot en met 14 juni besteedt Demake'Up aandacht aan de Detox Challenge! Tien dagen lang staat de evenementenpagina van Demake'Up in het teken van reinigen, DIY's en scrubs zoals deze. Als je op deelnemen klikt, krijg je automatisch updates over de challenge en kun je elke dag meedoen. Ga jij de uitdaging aan?

*Dit product heb ik gekregen

2 opmerkingen

  1. Haha de masker foto's zijn altijd erg charmant hê?;) Maar het aller belangrijkste is dat de scrub zijn werk goed heeft gedaan! Dit receptje lijkt mij ook erg fijn, ik ga deze ook snel maken en proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het ziet er inderdaad wat apart uit, maar wel fijn dat het werkt.! ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!