Essence XXXL Longlasting Lipgloss in Velvet Rose en Smooth Berry


Sorry if i'm late, i missed the boat... Vorige zaterdag was er een stand van Essence in de Efteling tijdens ons grote personeelsfeest. Je mocht hier wat producten pakken én ze deelden deze matte XXXL Longlasting lipglossjes uit. Ik kreeg de kleur 09 Smooth Berry. Ik vond het zo'n mooi product dat ik zelf 05 Velvet Rose erbij kocht.

Essence XXXL Longlasting lipgloss - 2,39 euroDe trend van het 'matte' kwam een jaar of twee helemaal terug en ik merk dat het nu opnieuw een opmars maakt, mede door de gave Soft Matte Lipbalms van Hema. Ik ben er blij mee, want het is gaaf!


Prettig aan deze gloss (vind ik dan) is de geur. Het ruikt een beetje koffie en caramelachtig, ik vind het lekker! Kan me wel indenken dat je je eraan stoort. Tijdens het dragen ondervind je er geen last van.


En de swatches. Hoppa, wat een pigment! Prachtig. Alleen de rood-roze kleur dekt niet 100% op deze swatch.


Tijd om op de lippen aan te brengen! Hierboven draag ik niets. Ik ben helaas niet gezegend met mega volle lippen.


Hier draag ik 05 Velvet Rose. Deze blijft een uur of twee-drie mooi, het is wel nodig om na eten of drinken bij te werken.


Hierboven draag ik Smooth Berry. Deze blijft een uur of twee mooi en moet je na eten of drinken wel weer bijwerken. Als je de lipgloss de hele dag draagt, loopt hij wel een beetje uit én hij gaat op je tanden zitten. Opletten dus. Een lipliner is geen overbodige luxe.

Wooooh, ik vind het echt prachtige kleuren allebei! Smooth Berry is lekker opvallend en fel, terwijl Velvet Rose weer nude-achtig en onopvallend is. Ze zijn helaas toch alletwee niet 100% dekkend qua kleur, maar je kunt het goed opbouwen. Velvet Rose is mijn favoriet, dit komt omdat er wat minpuntjes aan Smooth Berry zitten, maar ze zijn allebei mooi. Jammer dat ik deze pas zo laat heb ontdekt, want ik vind ze top! Voor 2,39 euro is het een absolute aanrader.

Wat vinden jullie van de lipgloss?

6 opmerkingen

 1. Wauwza, gratis lipglosses! Score! Ze lijken me fantastisch, al weet ik niet of de kleuren mij wel staan. Maar ze kleuren wel erg mooi bij jouw huidskleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren ik heb er zelf ook twee van! en nu ook de roze variant op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het beide erg mooie kleuren xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb velvet rose ook maar vind dat hij er wat onregelmatig aanbrengt ofzo daarop draag ik hem ook nooit eigenlijk :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt wel ja! Het is wel belangrijk dat je helemaal gladde lippen hebt voor het opbrengen :-) De kleur is wel mooi in elk geval!

   Verwijderen
 5. Oehh...ik vind ze beide heel mooi :)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!