Nieuw bij Kruidvat: Catch & Shine [verslag event 31-10]


Hiii allemaal, gisteren was ik weer eens aanwezig bij een persevent van Kruidvat. Hier werd hun nieuwe concept 'Catch&Shine' gepresenteerd. Ik heb kennis kunnen maken met veel nieuwe producten- altijd leuk! Ik vertel je vandaag meer over dit concept, maar ook over het evenement zelf. Lees zeker even mee!
.

Om half tien begon het event bij de Kanarieclub in Amsterdam. Een hele leuke locatie met een heus zwembad! Het was wel even pittig om zo vroeg op te staan en in een bomvolle trein te moeten staan de hele rit, dat was (thank god and jesus) heel lang geleden voor mij. Ik heb het event grotendeels samen met Angela bezocht (ilovebudgetmakeupnl). Fijn en gezellig om een bekende tegen te komen.

Het tafeltje waar ik als eerste begon was een tafeltje met vier parfums! Je moest raden welke geur bij welke naam zou passen. Als je dit goed kon raden, mocht je een pinata met make-up producten kapotslaan en de inhoud meenemen. Helaas had ik het niet goed, haha. Het is moeilijker dan je denkt!


De geuren die verstopt zaten in de zakjes zijn dus onderdeel van Catch&Shine. Dit concept houdt in dat er om de zes weken nieuwe, tijdelijk verkrijgbare producten te koop zullen zijn. De producten komen niet nog eens terug, dus je moet snel zijn als je iets graag wil hebben! Dit zijn producten met een aantrekkelijke prijs die dus ook voor jongere meisjes en jongens geschikt zijn. En ook zeker leuk als cadeautje!

De parfums gaan 5,99 euro kosten en zijn vanaf week 46 verkrijgbaar. De gouden fles is mijn favoriet- deze kregen we in de goodiebag, dus ik was blij ;-)
Hierboven zie je een voorbeeld van een tijdelijke stelling. Catch&Shine trapt af met zeepjes en cupcakes voor in bad. Die laatste zien er echt heel schattig uit! Dit zijn overigens geen fabriekszepen, ze zijn handgemaakt en ruiken daardoor een stuk beter dan een standaard zeep. Het deed me persoonlijk wel aan Lush denken. Als je dol bent op die stukken zeep, kun je hier ook erg blij van worden denk ik!

De cupcakes én blokjes zeep gaan 1,99 euro kosten. Je kunt ze al kopen, ze liggen tot en met week 50 in de winkels. Online bestellen kan overigens ook.


Hierbij alvast een sneak peek van wat er gaat komen: deze super schattige hand & nail creams! Ze deden me meteen denken aan Tony Moly producten en de mevrouw van Kruidvat vertelde me dat ze inderdaad geïnspireerd werden door trends uit andere landen.


Dit was grappig: op het event konden we producten vangen, haha. De stokjes vielen naar beneden en ik kan je vertellen: het was wederom lastiger dan ik dacht. Ik heb toch nog drie producten kunnen vangen :-)


Er stond ook een stelling met siliconen producten en vingersponsjes. Handig voor professionele make-upartists! Daarnaast staan hele mooie nieuwe kwasten waar ik direct erggg enthousiast van werd.

De siliconen producten (links) zijn al verkrijgbaar. De kwasten rechts helaas nog niet, die komen in december in de schappen te liggen (tijdelijk).Verder kon je je nog laten opmaken én er was veel lekker eten! Ik heb zelf nog een yoghurtje en een sapje meegepakt. Het smaakte allemaal super, goed geregeld Kanarieclub!!

We kregen nog een goodiebag mee met wat nieuwe producten. Na een gesprekje met een medewerkster van Kruidvat mocht ik ook wat kwasten meenemen. SUPER fijn, daar was ik het meest benieuwd naar en ik sta te trappeeeellleeeeen om ze te reviewen voor jullie.


Als eerste in de goodiebag: twee geuren! #sparklingintheclub is mijn favoriet dus, die ruikt echt heel luxe en dat voor 6 euro! De andere geur is wat zoeter.


Cake cake cake! Er zaten drie cakejes bij voor in bad. Helaas heb ik zelf geen bad meer, maar in de kerstvakantie bombardeer ik lekker het bad van mijn ouders met deze schattige cakejes.


We kregen vier zeepjes mee! In totaal zijn er vijf verschillende geuren en die zijn écht een stuk beter dan fabriekszepen.


Dit zijn de drie producten die ik heb 'gevangen' tijdens het spel met de stokken. Uiteraard was ik het meest blij met de mascara! Ik houd van NYC. Toevallig had ik twee keer een pincet, daar kan ik vast iemand anders blij mee maken.


Dit vond ik heel leuk! Kruidvat heeft nu ook siliconen 'sponsjes'. De één heeft ook een stoffen kant zodat je er ook poeder mee aan kunt brengen. Ik weet dat de meningen over deze siliconen sponsjes heel verdeeld zijn, maar tof dat ik het nu zelf eens kan proberen.Dan de producten waar ik het meest enthousiast over ben: kijk deze prachtige kwasten! Wauwww! De haren voelen mega zacht en de kleur is rosé. ROSÉ! Geloof me, dit wil je hebben.

Bedankt Kruidvat voor de leuke ochtend! Waar wil jij graag een review over teruglezen?

12 opmerkingen

 1. Wat een tof event! Vind die kwasten er echt super mooi uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk event! Oh, die kwasten, daar zou ik graag meer over willen weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof dat je daar naar toe bent geweest! De kwasten spreken me erg aan. Wat een bijzondere vormen en de kleur! JAA! Rosé goud maakt alles beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg, goed verzorgd ook weer allemaal. Ik ben het nieuwsgierigst naar de kwasten. Heb er een paar van Kruidvat en die zijn prima dus benieuwd of deze ook fijn werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Zoveel mooie spulletjes <3 en die kwasten .. zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, zoveel leuke en mooie spulletjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie dingen! Ziet er uit als een heel leuk event.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooooh die cakejes, te cute! De zeepjes had ik al op de reclame gezien idd, zien er tof uit :) En die nieuwe kwasten zijn ook te gek zeg! Mijn portemonnee jankt nu al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijk leuk event! Zag er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat leuk! Ik word ook altijd enthousiast van nieuwe producten haha (: De kwasten zien er echt mooi uit ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De zeepjes en het parfum lijken mij heerlijk! Binnenkort maar even bij Kruidvat kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!