Nieuw van s.Oliver: SO PURE [review]


Geuren zijn heel persoonlijk. Wat iemand super lekker kan vinden, kun jij weer helemaal niks vinden. Vandaag introduceer ik je graag aan de nieuwe geur van s.Oliver: So Pure. Ik verklap je alvast: het is best lastig om deze geur echt totaal niet lekker te vinden. Vandaag vertel ik je er meer over, lees verder!

s.Oliver So Pure eau de parfum-22,99 euro
s.Oliver So Pure deodorant- 11,99 euroIk trap af met de deodorant. Lekker als je graag naast je parfum het plaatje compleet wil maken! Deze deodorant bevat vrij veel alcohol en parfum en is dus niet geschikt voor als je net je oksels fris hebt geschoren (dat wordt brandeeuuuuhh!). Het voordeel van dit soort deodorants is dat je er veel langer mee doet dan met een busje uit de drogist. Twee sprays per oksel en je bent klaar. Voor zover ik kan vinden op de website geeft s.Oliver geen heel bijzondere claims, alleen dat de deo voor 'langdurige frisheid' zou zorgen.

Ik heb de deo nu drie dagen geprobeerd en ik moet helaas bekennen dat ik het als deodorant niet zo geslaagd vind. Persoonlijk ben ik niet dol op deo met zoveel alcohol (want oksels scheren- alcohol in een gevoelig gebied). Daarnaast merk ik dat ik niet de hele dag heel fris blijf ruiken jammer genoeg. Dat wil niet zeggen dat ik het niks vind. Een andere manier om deze deo te gebruiken is namelijk... als touch-up voor je parfum! De geur is gewoon hetzelfde, alleen de samenstelling is anders. Dit merk je omdat de deo minder sterk ruikt op de huid. Ideaal voor onderweg als je je mooie flesje op de kaptafel wil laten staan.


De klapper van de collectie is natuurlijk het parfum. Er is ook een eau de toilette versie beschikbaar voor de liefhebber. Zelf vind ik het wel fijn om een aanwezige geur te dragen die ook lekker blijft hangen.

Wat s.Oliver zegt:
De geur van s.Oliver SO PURE Women versmelt heel langzaam met de huid. Een goed gevoel en heerlijk ruiken - daarvoor zorgen de sprankelende citrustoetsen in de topnoot. Ze worden aangevuld door groene klimop en de fruitige frisheid van appel. Ze worden verenigd met bloemige accenten, ingebed in zacht kasjmierhout. De zachte basis met warme ambrox en houtachtige toetsen rondt de fluweelachtige geur af.


Geur: topnoot: klimop, calamansi, appel; hartnoot: fresia, jasmijn, kasjmierhout; basisnoot: ambrox, muskus, sandelhoutDe geur opent zeer citrusachtig en fris. Dat komt door de calamansi (mandarijn x Chinese kumquat) en appel. Na een tijdje wordt de geur warmer- dan ruik je echt de hartnoten en de basisnoten terug. Door de frisheid van de geur vind ik het meer een lente en zomergeur dan een wintergeur. Het is waarschijnlijk geen geur die ik zelf in de parfumerie had uitgezocht, maar ik ben aangenaam verrast! Ik denk dat dit voor veel dames een toegankelijke geur is.

Een aanrader als je van citrusachtige geuren houdt met een warme basis! De geur is onder andere te koop via de website van s.Oliver.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze geur?

3 opmerkingen

  1. Mooi flesje! Ik hou niet zo van citrusachtige geuren, maar aan de andere kant merk ik dat ook geuren bij mij heel wisselend werken. Vroeger vond ik de originele Opium heel lekker en nu ruikt hij niet meer lekker bij mij. De Black Opium weer wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar de geur. Ik heb de geur die hiervoor is uitgebracht en die valt goed in de smaak. Fijn ook dat dit merk zo lekker betaalbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind deze geur dus echt super lekker! Ik denk inderdaad dat veel mensen 'm wel lekker zullen vinden. En die deo bevat geen aluminiumzouten volgens mij :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!