Review: Elegant Touch Beautygloss [Mascha Feoktistova] nagels


Mascha Feoktistova is één van de bekendste gezichten als het om (voormalig) bloggers en vloggers gaat. Naast haar eigen wimpers heeft ze nu haar eigen nagels gemaakt in samenwerking met Elegant Touch. Toen ik de nagels zag in haar video's was mijn nieuwsgierigheid gewekt! Ik greep een keer mis bij de Etos maar tijdens mijn tweede bezoek hingen ze nét in de schappen! Vandaag review ik deze kunstnagels voor je.

Beautygloss nagels Strawberry Milkshake: 9,99 euro via Etos


De nagels zijn te koop bij Etos, kosten 10 euro en daar krijg je 24 nagels in tien verschillende maten voor terug. De nagels zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (Strawberry Milkshake, Chocolate Dreams & Puffy Marshmallow) en twee formaten (deze en wat korter, namelijk de Puffy Marshmallow). Ik koos voor de Strawberry Milkshake nagels omdat deze me qua lengte het mooist leken én je kunt deze zelf nog in een donkerdere kleur lakken als je dat wil.

Ik ben overigens geen superfan die ALLES van Mascha per se moet kopen, maar ik vind wel dat ze super goed bezig is met haar naam aan producten verbinden! Alle producten waar ze mee komt zijn een succes en ik begrijp zeker waarom. Stiekem heeft het natuurlijk wel gewerkt dat ik haar de nagels zag dragen in haar video. Verrekte influencers ook allemaal ;-)


In het setje zitten dus 24 nagels, een tubetje lijm en een kleine vijl. Ik heb het wel eens eerder gezegd, maar meestal is de lijm nog belangrijker dan de nagels zelf. Als de lijm niet sterk is, past de kunstnagel niet strak op je eigen nagel én je zult ze natuurlijk eerder verliezen.

Zoals bij ieder setje zul je niet elke nagel kunnen gebruiken. Voor mij waren er bijvoorbeeld vier 'duimnagels' te groot. Daarnaast moest ik best goed zoeken om goed passende wijs, middel -en ringvingermaten te vinden. De nagels zijn aan de brede kant voor mij maar uiteindelijk heb ik wel tien goed passende nagels gevonden. Ik kan overigens niet twee keer met één setje doen. Daarvoor zijn er te veel nagels die ik niet pas. Soms heb ik dat geluk wel :-)Dit zijn de nagels nadat ik ze heb aangebracht. In het begin verbaasde het me nog een beetje hoe lang ze waren, op één of andere manier had ik ze ietsje korter verwacht. De vorm van de nagels vind ik wel mooi. Ik geef zelf wel de voorkeur aan een ietsje rondere punt, maar vijlen gaat hartstikke makkelijk.

Iemand zei trouwens dat de nagels best ver tegen mijn nagelriemen waren geplakt- klopt. Dat doe ik wel bewust omdat ze dan echt beter blijven zitten.


Zo zagen ze er uit na het vijlen. Vond ik persoonlijk iets mooier :-)


Op de zesde dag besloot ik de nagels te lakken. Ik haat het dat het niet helemaal perfect is gegaan maar met nepnagels is dat helaas echt lastig.

Ik heb de nagels aangebracht op donderdag. Op zondag ben ik er eentje verloren toen ik een schoen aantrok. Dit artikel komt precies een week na het aanbrengen online en op dit moment zitten ze nog stevig vast! Dat betekent dat de lijm echt van goede kwaliteit is. De belofte van Elegant Touch is dat ze tot tien dagen mooi blijven zitten en ik kan vrijwel met zekerheid zeggen dat dat zeker kan! Zelf haal ik ze er na een weekje af omdat ik het lang dragen van neppe nagels niet super hygiënisch vind, er kan vuil en stof onder komen.

Als ik verbeterpunten moest noemen dan zou ik graag nog wat smallere opties willen. Ik vind, met het oog op de jonge kijkers van Mascha, de nagels ook redelijk aan de prijs. Kan me voorstellen dat heel veel jonge meisjes deze nagels willen kopen en voor die meisjes is tien euro best veel geld. Daartegenover staat dat de nagels (en de lijm!) kwalitatief wel echt goed zijn.

Aanrader! Wat vind jij van deze nagels? Zou je ze zelf dragen?

8 opmerkingen

 1. Vind ze wel mooi, deze variant. Enige is dat ik ze inderdaad ook gewoon wel echt duur vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb toevallig net een cadeaubon van Etos gewonnen, ik ga zeker kijken naar deze kunstnagels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk, ik hoop dat ze bij jou ook al in de winkel hangen! Benieuwd wat je er van gaat vinden!

   Verwijderen
 3. Wauw dat ze zo lang blijven zitten, dat had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat ze zo lang blijven zitten; helaas ben ik wel bang dat ze voor mij echt VEEEL te lang zijn. Ik mag met mijn werk geen nepnagels of nagellak dus ik zou dit alleen kunnen met een vakantie ofzo haha!

  Maar ik vind wel die lichtroze kleur echt super mooi!

  LIEFS

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, misschien zijn de kortere nagels wel iets voor jou! Ze zijn inderdaad heel lang, maar bijvijlen kan altijd :D

   Verwijderen
 5. Ik vind de vorm wel mooi en fijn dat ze zo goed blijven zitten zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeft niemand er last van dat ze scheuren omdat ze zo dun zijn? Je kunt ze zo met je handen doormidden scheuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!