Bluxbox maart/april 2019: eerste indruk


Hola! Van BluxBox mocht ik weer een box ontvangen vol met leuke beautyproducten. Vandaag laat ik je zien wat er allemaal in zit en ik geef je mijn eerste indruk of een korte review van het product! Er zit eigenlijk niets bij waar je niks aan hebt- daarom ben ik zo'n fan van de BluxBox. Ik laat je alle producten zien.

BluxBox- 29,95 euro

Deze producten zitten in de box:

LookX Lip Mask Youth Defense – € 5,99
OLAZ Regenerist Whip hydraterende dagcrème 50 ml – € 39,99
Aldo Vandini handzeep 250 ml –  € 6,95
Aldo Vandini handcrème 20 ml – € 0,99
Salcura Bioskin Dermaspray 10 ml – € 2,00
Colgate Total tandpasta 75 ml – € 3,99
Essence Shine, Last & Go gel effect nagellak 8 ml – € 1,59
Goldwell Stylesign Dry Boost Dry texture spray 50 ml – € 5,14
Laritzy Cosmetics Lip Stix 3,6 g – € 17,70
Oriflame The One 5-in-1 Wonderlash XXL mascara € 8 ml – € 15,00
Rexona Orchid Fresh Douchegel 250 ml – € 3,59
 
De waarde van deze producten is iets meer dan 100 euro. Je betaalt voor de box 29,95 inclusief verzendkosten. Ik vind het een deal! Voorafgaand wil ik even zeggen dat ik onwijs veel producten heb dus niet alles zelf ga houden. Ik ben bijna genoodzaakt een selectie te maken vooraf omdat ik gewoon al heel veel in huis heb en geen stapels voorraden wil aanleggen. Dat maakt de producten niet minder goed.


Olaz Regenerist Whip dagcrème 
Wat zegt Olaz over de creme: 'Olaz Regenerist Whip Hydraterende Dagcrème is een vederlichte, hydraterende anti-verouderingscrème voor effectieve versteviging en verminderde zichtbaarheid van rimpels. De formule met geavanceerd amino-peptidecomplex helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het is een luchtige dagcrème die vloeibaar wordt op je huid voor een snelle absorptie. Deze transformatie in vloeistof maakt optimale absorptie van anti-verouderingsbestanddelen in de oppervlaktelagen van je huid mogelijk en geeft de perfecte basislaag voor make-up.'

Het sterproduct van deze box is de Olaz Whip crème met een waarde van 39,95 euro. Als je dit product graag wil hebben is het al de moeite om de box te kopen omdat dit product normaal gesproken duurder is dan de gehele box. Ik denk niet dat ik de crème zelf ga houden ondanks dat ik dit het leukste product vind (ik voel me wel slecht nu). Ik heb namelijk zóveel skincare open staan dat ik voorlopig even voorzien ben. Mijn moeder wordt hier denk ik heel blij van!


 
LookX lipmasker
Wat LookX zegt: 'LOOkX Lip mask Youth defense is speciaal bedoeld voor de lippen & lipcontour en heeft een krachtige, hydraterende werking dankzij een mix van zoethout-, postelein- en roosextract.'

Heel simpel: dit is niet mijn ding. Ik houd van maskers maar voor gehydrateerde lippen gebruik ik gewoon een lekkere balsem, haha. Wellicht maak ik iemand anders hier blij mee.

Essence Shine & Go nagellak
Dit kleurtje heb ik al eerder ontvangen vanuit het PR-bureau dat werkt met essence. Super mooi kleurtje, maar ik hoef er natuurlijk geen twee. Ook hier ga ik iemand anders blij mee maken, maar deze komt vast en zeker goed terecht!
 

Colgate Total tandpasta
Tja, wat kan ik hiervan zeggen? Tandpasta heeft iedereen nodig en hoewel ik de laatste tijd vooral fan ben van natuurlijke tandpasta (ecodenta) werkt deze prima om je tandplak eens grondig aan te pakken.

Aldo Vandini handcreme & handzeep
De look en feel is een beetje hetzelfde als die van Rituals. De verpakkingen zijn rustig en toch opvallend en de geuren zijn HEERLIJK. Een handcrème van het merk kost fullsize 4,89 euro en de handzeep 6,95 euro. Prima prijzen om cadeau te geven. Hier ben ik blij mee!

Oriflame The One Wonder mascara
Ik ken Oriflame een beetje als het merk van de verkoopvrouwtjes die feestjes geven en make-up verkopen haha, misschien een gek vooroordeel. Mascara is een product dat denk ik bijna iedere vrouw wel gebruikt, dus nooit mis!


Deze mascara heeft een plastic borsteltje. Hij belooft niet waterproof te zijn. Het resultaat vond ik wel oké, niet super bijzonder maar ik zal 'm wel opmaken. Hij vlekt niet op mijn vette huid gelukkig en kon ook goed tegen mijn hooikoortstaferelen. 

Goldwell Creative Texture Dry Boost
De Dry Boost is een textuurspray. Ik ben persoonlijk wel fan van dit soort producten: ideaal voor als je dag-2 haar hebt (dus als je een keertje haar wassen hebt overgeslagen) voor veel volume.

 

Salcura BioSkin Dermaspray
Deze ken ik al en heb ik in mijn bezit. Geweldig product, lees de review over de Dermaspray en Zeoderm hier.

Rexona showergel Orchid Fresh
Ook weer zo'n product waarmee je eigenlijk niet mis kunt gaan: douchegel van Rexona in de geur 'Orchid Fresh'. Ik vind de geur lekker! Niet per se erg bloemig maar vooral fris.

Laritzy Lip Stix
Wat Laritzy zegt over de producten: '
Onze Lip Stix doen het allemaal; voering en lipstick in één met een dromerige satijnen afwerking. Geformuleerd voor ultiem comfort, haalden we het zware gevoel van een traditionele lipstick eruit en creëerden een lichtgewicht, op te bouwen lipkleur in 6 universele tinten. De romige, kleurrijke formule houdt je lippen comfortabel en gehydrateerd.

PS: Deze potloden kunnen geslepen worden!'

Dit is een merk waar ik niet eerder van had gehoord, dus tof om dit via de box te ontdekken. Na wat research ben ik er achter gekomen dat het een Canadees merk is. Het merk zit echt in heel veel verschillende boxen, dus ik neem aan dat het vrij nieuw is op de Europese markt. In de box zit de kleur Dahlia. Persoonlijk vind ik dit een goede universele kleur, alleen bij een hele diepe huidskleur staat het misschien wat vreemd. Het is wat vettere formule die toch mat aanvoelt. Het resultaat is mooi en hij voelt prettig aan op de lippen. Leuk!

Ik ben niet echt goed met lipswatches want team no lips, sorry haha!


 
Concluderend vind ik het weer een leuke box met veel producten die ik persoonlijk kan gebruiken. Er zitten toevallig twee producten in die ik al heb en één product dat niet zo mijn ding is. Ik ben het meest verrast door de Goldwell spray en de Olaz crème. Verder zijn alle producten vooral bruikbaar en prima. Als jij deze box ook graag wil hebben moet je snel zijn: er is slechts een beperkt aantal beschikbaar.

Kende jij de Bluxbox al? Wat vind je van deze producten?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!