Sol de Janeiro Brazilian Crush + Bum Bum Cream review


Hola! Wil jij deze zomer SUPER zomers ruiken? Denk aan snoep, ijs en alles wat lekker is? Dan zit je helemaal goed bij Sol de Janeiro. Dit merk laat zich inspireren door Brazilië en is sinds kort bij Douglas verkrijgbaar. Ik kocht een introductiesetje met daarin de Brazilian Bum Bum Cream en Brazilian Crush body spray. Deze is helaas uitverkocht, maar omdat de producten los nog te koop zijn, toch een korte review!

Bum Bum Cream- 40,79 (240ml)
Brazilian Crush Bodyspray- 29,99 (240ml)


Toegegeven: ik smeer eigenlijk veel te weinig. Alleen op mijn gezicht gaat elke dag een crème, serum en het hele assortiment van Biodroga, maar op mijn lichaam smeer ik nooit. Toch wil ik hier wel verandering in aanbrengen. Wat een crème voor mij fijn maakt is een goede geur en vooral een fijne textuur die snel intrekt.

Wat Douglas zegt: "De rijke, snel absorberende Brazilian Bum Bum Cream heeft een heerlijke nootachtige, zoete geur en een verrassend lichte textuur. De formule is makkelijk aan te brengen en wordt snel door de huid geabsorbeerd zonder een vettig laagje achter te laten. De Bum Bum Cream kan gebruikt worden op uw billen, benen, buik, armen of andere lichaamsdelen die een extra lift kunnen gebruiken. Het resultaat is een gladde en strakke huid."
Ik kan niet anders zeggen dan wauw, deze crème is zo heerlijk. Ik weet dat 'ie eigenlijk bedoeld is voor de bil, maar daar gebruik ik 'm zelf niet voor. Ik wil voornamelijk mijn gehele bovenlichaam ermee insmeren zonder plakkerig aan te voelen en deze doet dat ook zeker niet. De geur is een beetje overweldigend, je moet er rekening mee houden dat het een sterke geur heeft, maar ik ben fan.


Dan nog de Brazilian Crush. Dit is officieel geen parfum maar meer een body mist. Toch komt deze, dankzij de sterke geur, wel in de buurt van een echte parfum. Hij ruikt naar karamel en pistache maar vooral HEEL. ERG. ZOET.
Wat Douglas zegt: "Een van de Braziliaanse schoonheidsgeheimen is "Cheirosa": dat betekent dat de Brazilianen van zonsopgang tot zonsondergang onuitsprekelijk verleidelijk ruiken. Iedereen die aandacht wil trekken in Brazilië zal alle zintuigen laten spelen - en een persoon die zo opvalt dat ze ze nooit zullen vergeten, wordt "Braziliaanse crush" genoemd. Met de Brazilian Crush Body Fragrance Mist brengt Sol de Janeiro u rechtstreeks naar de hete stranden van Rio, waar u de ster bent; de bodyspray omhult de huid in de zonnige geur van Cheirosa '62, die de tonen van pistachenoten combineert met het aroma van gezouten karamel . U bent slechts een spuitbus verwijderd van een stralend uiterlijk!"
Als je van zoete geuren houdt, maar dan ook echt heel erg zoet, dan dit is dit zeker jouw ding. Ik vind het persoonlijk wel een verleidelijk geurtje, het doet me wel denken aan een zomerse avond waar je lekker met je wijntje op het terras zit. Het doet een beetje denken aan BonBon van Viktor & Rolf maar dan tropisch. Om op de gok een grote fles te kopen zou ik persoonlijk niet doen, tenzij het je niet zoet genoeg kan zijn, haha.
Het was een mooie introductie met Sol de Janeiro! Sterker nog, ik was zo onder de indruk dat ik ook de Body Wash heb besteld :-). Ik kan je wel adviseren om te wachten tot een kortingsactie- Douglas heeft regelmatig kortingen van 20%- want de producten zijn wel prijzig. Ze zijn het wel waard, je moet alleen ook fan van de geur zijn. Even ruiken voor je koopt dus!

Ken jij Sol de Janeiro al? 

3 opmerkingen

  1. Jammer dat het introductie setje op is want ik twijfel of de geur mijn ding is. Op zich houd ik niet zo van zoete geuren, maar wanneer ze tropisch zijn (denk aan bv aan manoi of kokos) dan vind ik het wel weer lekker in de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga toch nog eens ruiken, volgens mij zijn er ook andere geurlijnen van de creme te krijgen, wil hem graag eens proberen maar de prijs is best pittig.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!