MUA Cosmetics Kingsday collectie review


Hola! Ik werd gevraagd of het me leuk leek om wat producten van de MUA King's Day collectie te ontvangen om een look mee te maken voor Koningsdag. Vandaag laat ik je wat producten uit deze collectie zien, waaronder een prachtig oogschaduwpalette dat absoluut niet alleen voor feestdagen geschikt is! Lees je mee?

De collectie bestaat uit twee unieke limited edition producten en enkele producten die ook in het vaste assortiment te verkrijgen zijn, maar goed bij de look passen. Ik vind het heel bijzonder dat een merk ervoor kiest om iets speciaal voor deze nationale feestdag te doen!

Oogschaduwpalette King's Day- 6,99 euro

Dit oogschaduwpalette vond ik wel prachtig hoor! Als je even voorbij de hele felle kleuren kijkt, zitten er ook prachtige kleuren in waar je elke dag iets mee kunt.
 
Swatches:
 
 
 
 
King's Day Sparkle Glitter Duo - 5,99 euro


In de collectie zitten ook glitters! Daar hoort een lijm bij die MUA ook in het assortiment heeft, deze heb ik dan ook gebruikt. De lijm werkt goed en de glitters geven echt een beetje extra aan je make-up look. Ik koos persoonlijk voor de kleine glitters omdat je de grote wel kunt voelen op het ooglid.
 
 
 
 


Bovenstaande producten komen uit het standaard assortiment, maar zijn een leuke aanrader voor als je een complete look wil maken. Met de highlighter was ik al bekend, die ziet er weer prachtig uit! Over het potlood ben ik ook erg te spreken, sommige witte kleuren zijn er snel vanaf als je bijvoorbeeld een tranend oog krijgt. 


Ik heb twee verschillende ooglooks gemaakt. Eentje waarmee je echt kunt uitpakken en eentje die ook mooi is wanneer het géén Koningsdag is. Dit is wel de meest opvallende ooglook natuurlijk, haha! 

Gebruikte producten: MUA Kingsday palette (6,99)
MUA glitter lijm (2,99)
MUA glitters (5,99)
MUA Intense Colour Eyeliner 'Snow Queen'

Morphe Artistry palette (blauw)

De kleuren zijn lekker aanwezig en blenden prima. Niks te klagen! Ook de lijm en glitters werkten prima samen met elkaar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de glitters niet heel prettig vond om te verwijderen. De hele dag heb ik nog wel glitters op mijn gezicht gehad.


Deze look is wat meer draagbaar. Ik gebruikte hier ook de glitters en glitterlijm, samen met de oranje tinten uit het palette. De bruine kleur komt uit een ander palette om het wat meer een 'normale' mooie look te maken.

Ik vind het een leuke en absoluut unieke collectie waar je meerdere kanten mee op kunt. Mijn favoriete product is het oogschaduwpalette en het witte oogpotlood.

 Wat gaan jullie doen met Koningsdag? Ik ben heel benieuwd, laat het weten in de comments!

1 opmerking

  1. Beide looks vind ik prachtig, maar zelf houd ik meer van draagbare looks. Op Koningsdag ga ik voor de verandering weer eens op een kleedje zitten met mijn dochtertje. Hopelijk hebben we goed weer!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!